Naar boven

Rainbowsol

(0)
Rainbowsol Zonwering van Rainbowsol kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Onze vakmensen werken al jarenlang met zonwering van het merk Rainbow Collection en weten je zeer vakkundig te adviseren welke zonwering het beste past bij jouw wensen. We staan voor je klaar met advies, maar ook inmeten en monteren doen we graag! Kom langs in één van onze winkels, zodat wij voor je aan de slag kunnen.

Ons Rainbowsol assortiment

KlusWijs biedt een zeer uitgebreid assortiment zonwering. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, markiezen en screens.

Van Nederlandse bodem

In 1975 richtte Ad van der Gun in Leerdam de firma Rainbowsol op. Zonwering van Nederlandse bodem dus! Rainbowsol streeft naar een zo groot mogelijke duurzaamheid van de producten. De fabricage is volledig 'Made in Holland'. De inkoop wordt zoveel mogelijk in Nederland gedaan en als het niet anders mogelijk is, wordt gekozen voor betrouwbare en duurzame producenten in onze buurlanden. Leveranciers worden geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid waarbij 'groen denken' een steeds belangrijker criterium wordt.