Naar boven

Pool Power

(3) (3 artikelen)
Pool Power Producten van Pool Power kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Pool Power producten. Alle Pool Power producten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Bekijk op je gemak het aanbod!
Sorteren
Pool Power mini quick 0,5 kg Favorieten Pool Power mini quick 0,5 kg 11.95
Meer info
Toevoegen
Pool Power shock chloor 55/G 1 kg Favorieten Pool Power shock chloor 55/G 1 kg 19.95
Meer info
Toevoegen
Pool Power anti-alg 1 liter Favorieten Pool Power anti-alg 1 liter 17.95
Meer info
Toevoegen

Over Pool Power

Water kan schoon lijken en toch veel ziekteverwekkende bacteriën bevatten. Pool Power zwembadproducten zorgen er voor dat het zwembadwater helder en veilig blijft. Pool Power heeft producten voor heel veel toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan desinfectie, het aanpassen van de pH-waarde, anti-alg etc. De producten van Pool Power zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Gebruik de producten van Pool Power wel altijd veilig en lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Ons Pool Power assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Pool Power producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Ben je op zoek naar een Pool Power anti-alg? Of ben je op zoek naar andere onderhoudsproucten voor het zwembad? Dan ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij leveren een ruim assortiment Pool Power producten. Ook nog eens snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je het Pool Power aanbod gemakkelijk filteren en/of sorteren op bijvoorbeeld artikelgroep, prijs of populariteit. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product.