Naar boven

Plieger

(2) (2 artikelen)
Plieger Producten van Plieger kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Plieger producten. Alle Plieger producten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Bekijk op je gemak het aanbod en bestel je Plieger producten bij KlusWijs! 

Over Plieger

Plieger is de afgelopen eeuw als familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende groothandels in Nederland. Plieger heeft inmiddels ruim 750 medewerkers in dienst en 55 vestigingen in Nederland. Plieger is de landelijke groothandel in sanitair, CV, elektra, installatiemateriaal en klimaatbeheersing. 

Ons Plieger assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Plieger producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Zoek je Plieger CV producten? Dan heb je bij KlusWijs de keuze uit CV aansluitmateriaal, designradiatoren, radiatoren, thermostaten en meer. Ook kun je bij ons terecht voor baden en badwanden, boilers en ketels, keramisch sanitair en nog veel meer. Verder leveren wij een ruim assortiment Plieger producten. 

Snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je het Plieger aanbod gemakkelijk filteren en/of sorteren op bijvoorbeeld artikelgroep, prijs of kleur. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product.