Naar boven

Masterlock

(9) (9 artikelen)
Masterlock We hebben allemaal wel spulletjes die goed beveiligd moeten worden. Of het nu gaat om documenten, contant geld, sleutels of andere spullen, met Masterlock beveiliging zorg je ervoor dat alles veilig opgeborgen ligt. Neem op je gemak een kijkje in het assortiment Masterlock kluizen van KlusWijs!
Sorteren
Masterlock Kluis, met sleutel, medium Favorieten Masterlock Kluis, met sleutel, medium 93.59
Meer info
Toevoegen
Masterlock Kluis, digitaal combinatie slot, groot Favorieten Masterlock Kluis, digitaal combinatie slot, groot 139.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock Sleutelkast met Fotoframe Favorieten Masterlock Sleutelkast met Fotoframe 18.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock Documentenkluis, brandwerend, klein Favorieten Masterlock Documentenkluis, brandwerend, klein 64.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock sleutelkastje, 25 hangers Favorieten Masterlock sleutelkastje, 25 hangers 40.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock mobiele kluis Favorieten Masterlock mobiele kluis 39.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock geldkist met tray en handvat Favorieten Masterlock geldkist met tray en handvat 29.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock draagbare digitale kluis met kabel Favorieten Masterlock draagbare digitale kluis met kabel 59.99
Meer info
Toevoegen
Masterlock geldkist met tray en handvat Favorieten Masterlock geldkist met tray en handvat 44.99
Meer info
Toevoegen

Over Masterlock

Sinds de oprichting van Masterlock door Harry Soref in 1921 is het Amerikaanse merk uitgegroeid tot wereldwijd de grootste fabrikant van hangsloten en andere beveiligingsoplossingen. Masterlock was onder andere verantwoordelijk voor de uitvinding van het eerste gelamineerde stalen hangslot in 1924; het merk liet zich daarbij inspireren door de deuren van bankkluizen en slagschepen. Als deze zo sterk waren vanwege de meerdere lagen staal, dan kon dat toch ook worden toegepast op hangsloten? De productie begon in een kleine ruimte met slechts vijf werknemers.

Slechts een jaar later was Harry Soref een icoon geworden op het gebied van hangsloten; zelfs de grote ontsnappingsartiest Houdini vroeg hem om advies! Masterlock zet de standaard voor design, toepassing en performance. Naast hangsloten voor een breed scala aan toepassingen (waaronder bagage, poorten, fietsen, motoren en trailers) heeft het merk een indrukwekkende collectie op het gebied van opslagbeveiliging. Hiertoe behoren alle denkbare soorten kluizen, geldkisten en sleutelkasten.  

Ons Masterlock assortiment 

Het Masterlock assortiment van KlusWijs richt zich op kluizen. Hierbij kun je denken aan Masterlock kluizen met sleutel en kluizen met een digitaal slot, documentenkluizen, draagbare kluizen met kabel, geldkistjes en sleutelkastjes. Ook voor brandwerende Masterlock kluizen ben je bij ons aan het goede adres. Vrijwel alle Masterlock kluizen worden geleverd inclusief benodigdheden om de kluis vast te zetten. Bij de productspecificaties in onze webshop vind je alle belangrijke informatie met betrekking tot het gewicht en de afmetingen van de kluizen. Masterlock beveiliging producten zijn zowel in onze vestigingen als online verkrijgbaar.