Naar boven

Karcher

(3) (3 artikelen)
Karcher Producten van Karcher kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Karcher producten. Alle Karcher producten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Kijk op je gemak het aanbod!
Sorteren
Karcher K3 hogedrukreiniger Favorieten Karcher K3 hogedrukreiniger 209.00
Meer info
Toevoegen
Kärcher hogedrukreiniger K2 premium home Favorieten Kärcher hogedrukreiniger K2 premium home 139.99
Meer info
Toevoegen
Karcher K2 universal hogedrukreiniger Favorieten Karcher K2 universal hogedrukreiniger 89.99
Meer info
Toevoegen

Over Karcher

Karcher is opgericht in 1935. Al vanaf de oprichting is innovatie een sleutelbegrip binnen het bedrijf. Karcher is inmiddels de wereldleider op het gebied van reinigingstechnologie met 12.300 mensen in dienst in 67 landen. Karcher is wereldwijd op het gebied van kwaliteit en technologie de toonaangevende aanbieder van reinigingssystemen, reinigingsproducten en services voor vrije tijd, huishouden, nijverheid en industrie. De producten van Karcher voeren hun reinigstaken succesvol, economisch en milieuvriendelijk uit. 

Ons Karcher assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Karcher producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Zoek je een Karcher hogedrukreiniger? Dan heb je bij KlusWijs de keuze uit diverse soorten hogedrukreinigers. Snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je het Karcher aanbod gemakkelijk filteren en/of sorteren op bijvoorbeeld artikelgroep, prijs of kleur. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product.