Naar boven

Con:p

(1) (1 artikel)
Con:p KlusWijs heeft diverse Con:p producten in het assortiment. Met de producten van Con:p ben je verzekerd van een goed resultaat. De producten van Con:p zijn gemakkelijk te filteren waardoor je snel vindt wat je zoekt. Ook zijn alle Con:p producten gemakkelijk en snel online te bestellen.
Sorteren
Anza wastafelmengkraan Favorieten Anza wastafelmengkraan 33.49
Meer info
Toevoegen

Over Con:p

Con:p is een onderdeel van het merk Conmettal Meister. Conmettal Meister is een betrouwbare leverancier onder de doe-het-zelf branche. De producten van Conmettal Meister staan algemeen bekend op het gebied van handgereedschap, sanitair, tuingereedschap, kleine ijzerwaren, waaronder fittingen, elektrisch gereedschap en elektrisch installatiemateriaal.


Ons Con:P assortiment

KlusWijs biedt een divers assortiment Con:p producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. KlusWijs biedt lijmklemmensets, contourhulpen en meer. Ook heeft KlusWijs de keuze uit verschillende kleuren en materialen. De producten van Con:p zijn ook nog eens gemakkelijk te filteren. Filter op bijvoorbeeld prijs, artikeltype of materiaal en vind snel wat je zoekt.