Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Con:p

Con:p KlusWijs heeft diverse Con:p producten in het assortiment. Met de producten van Con:p ben je verzekerd van een goed resultaat. De producten van Con:p zijn gemakkelijk te filteren waardoor je snel vindt wat je zoekt. Ook zijn alle Con:p producten gemakkelijk en snel online te bestellen.
4 delige lijmklemmenset 4 delige lijmklemmenset 19.59
Meer info
Toevoegen
Contourhulp 125x30mm met magneet Contourhulp 125x30mm met magneet 9.99
Meer info
Toevoegen
Dopsleutelset Dopsleutelset 9.99
Meer info
Toevoegen
Steekbeitelset Steekbeitelset 15.99
Meer info
Toevoegen
Precisie schroevendraaierset Precisie schroevendraaierset 3.69
Meer info
Toevoegen
Schroevendraaierbitset Schroevendraaierbitset 16.99
Meer info
Toevoegen
Anza wastafelmengkraan Anza wastafelmengkraan 29.99 24.99
Meer info
Toevoegen

Over Con:p

Con:p is een onderdeel van het merk Conmettal Meister. Conmettal Meister is een betrouwbare leverancier onder de doe-het-zelf branche. De producten van Conmettal Meister staan algemeen bekend op het gebied van handgereedschap, sanitair, tuingereedschap, kleine ijzerwaren, waaronder fittingen, elektrisch gereedschap en elektrisch installatiemateriaal.


Ons Con:P assortiment

KlusWijs biedt een divers assortiment Con:p producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. KlusWijs biedt lijmklemmensets, contourhulpen en meer. Ook heeft KlusWijs de keuze uit verschillende kleuren en materialen. De producten van Con:p zijn ook nog eens gemakkelijk te filteren. Filter op bijvoorbeeld prijs, artikeltype of materiaal en vind snel wat je zoekt.