Naar boven

Black + Decker

(2) (2 artikelen)
Black + Decker Bij KlusWijs ben je aan het juiste adres als het gaat om Black + Decker producten. De producten van Black + Decker helpen je om klussen een stuk makkelijker uit te voeren. Het juiste gereedschap in huis hebben, is een goed begin en dus al het halve werk. Black + Decker biedt betaalbare gereedschappen aan met een hoge kwaliteit.
Sorteren
Black + Decker Mouse Delta schuurmachine Favorieten Black + Decker Mouse Delta schuurmachine 42.99
Meer info
Toevoegen
Black + Decker klopboormachine BEH710SA32-QS Favorieten Black + Decker klopboormachine BEH710SA32-QS 99.99
Meer info
Toevoegen

Over Black + Decker

Black + Decker werd opgericht door S. Duncan Black en Alonzo G. Decker in 1910. Het bedrijf werd in eerste instantie opgezet als een kleine machinefabriek in Baltimore. Inmiddels is Black + Decker een grote fabrikant van elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap. Het hoofdkantoor van Black + Decker zit in Towson, Verenigde Staten. Black + Decker is op 12 maart 2010 een samenwerking gestart met het bedrijf Stanley Works. Het moederbedrijf heet tegenwoordig Stanley Black + Decker. Black + Decker is een zelfstandige dochteronderneming van Stanley Black + Decker.

Black + Decker specialiseert zich in het ontwikkelen van betaalbare kwaliteit gereedschappen. Black + Decker is uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van gereedschap. Het Black + Decker logo is inmiddels terug te vinden op vele hoogwaardige apparaten. 

Ons Black + Decker assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Black + Decker producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Bij KlusWijs vind je Black + Decker schuurmachines, Black + Decker boormachines en nog veel meer producten. Met het uitgebreide en diverse assortiment helpt Black + Decker om de klussen snel en gemakkelijk te voltooien.

Om snel te vinden wat je zoekt, hebben we ervoor gezorgd dat de producten te filteren zijn. Het Black + Decker assortiment is gemakkelijk te filteren op bijvoorbeeld de artikelgroep of de prijs. Door deze functie kom je direct bij het juiste product die je nodig hebt bij de klus!