Naar boven

Arregui

(8) (8 artikelen)
Arregui Producten van Arregui kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Arregui producten. Bekijk op je gemak het aanbod en bestel alles gemakkelijk en snel online op KlusWijs.nl!
Sorteren
Brievenbus urban zwart Favorieten Brievenbus urban zwart 49.99
Meer info
Toevoegen
Brievenbus deco groen Favorieten Brievenbus deco groen 48.99
Meer info
Toevoegen
Brievenbus urban RVS Favorieten Brievenbus urban RVS 107.99
Meer info
Toevoegen
Brievenbus zwart premium Favorieten Brievenbus zwart premium 49.99
Meer info
Toevoegen
Brievenbus aura RVS Favorieten Brievenbus aura RVS 99.99
Meer info
Toevoegen
Brievenbus zilvergrijs deco Favorieten Brievenbus zilvergrijs deco 44.99
Meer info
Toevoegen
Brievenbus matzwart Palace Favorieten Brievenbus matzwart Palace 73.99
Meer info
Toevoegen
Brievenbus wit premium Favorieten Brievenbus wit premium 44.99
Meer info
Toevoegen

Over Arregui

Arregui ontwerpt, produceert en verkoopt veel verschillende soorten producten. Denk aan brievenbussen, kluizen, veiligheids- en beschermingsitems en nog veel meer. Het hoofdkantoor van Arregui is gevestigd in Orio (Spanje). Ook hebben ze een productfabriek in Ningbo (China) en commerciële kantoren in Italië en Taiwan. De producten van Arregui worden verdeeld over de belangrijkste markten. Het menselijk team is een belangrijk aspect voor het bedrijf. Arregui bereikt de hoogste kwaliteitsniveaus, die worden ondersteund door verschillende certificaten. Ook zijn de producten van Arregui gemaakt van 100% recyclebaren materialen. 

Ons Arregui assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Arregui producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. KlusWijs heeft de keuze uit onder andere veel soorten brievenbussen met verschillende technische toepassingen. Denk hierbij aan brievenbussen met sloten of brievenbussen met een ontgrendelcode. 

Snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je het Arregui aanbod gemakkelijk filteren en/of sorteren op bijvoorbeeld artikelgroep, prijs of populariteit. In de productomschrijving vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product.