Naar boven

Leveringsvoorwaarden tuinhout


Voor tuinhout hanteren wij andere leveringsvoorwaarden dan voor de rest van ons assortiment. Je leest hier wat deze voorwaarden zijn. Wil je meteen kijken bij ons assortiment tuinhout? Klik dan op de knop hieronder! 

TuinhoutLeveringskosten

Bij tuinhout besellingen worden € 75,- verzendkosten berekend.
Liever geen bezorgkosten? Kom dan langs in een van onze winkels en bestel daar!


Leveringsvoorwaarden

  • Het bezorgadres moet goed bereikbaar zijn via de openbare verharde weg. Voor deze weg mogen geen vervoersbeperkingen gelden.
  • De vervoerder informeert je een dag van tevoren wanneer een bestelling wordt geleverd.
  • Je moet zelf aanwezig zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.
  • Producten voor buiten worden op de stoep/straatzijde naast de vrachtwagen of bestelwagen afgeleverd. Je dient er zelf voor te zorgen dat het product op jouw erf of in je tuin komt.
 

Retourneren

Retourneren is mogelijk doormiddel van ons retourformulier. Retouren kan tegen dezelfde kosten als levering. (€ 75,-)  Bij een complete retournering ontvang je de kosten van de producten en het bezorgbedrag retour binnen 14 dagen.
Bij een deelretournering ontvang je alleen het bedrag van de producten die je terugstuurt retour.  


 


Niet thuis?

Als je niet thuis bent wanneer een bestelling wordt bezorgd neemt de leverancier opnieuw contact op om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Een nieuwe afspraak is in onderling overleg en varieert tussen de 5 tot 7 werkdagen. Hiervoor worden opnieuw bezorgkosten berekend.