Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

#kluswijssamen


Samen klussen we sterk!

Het is een gekke tijd waarin we nu leven... daar kunnen we veel over schrijven, maar we willen hier oproepen om elkaar te inspireren. Velen zitten nu thuis en we zien en horen het in onze winkels; er komt veranderdrang of dat ene klusje dat al een hele tijd stil ligt wordt opgepakt. Niet gek dat je juist nu van je huis echt een thuis wilt maken. Daarom roepen wij de hashtag #kluswijssamen in het leven. 


 

Deel jouw klus met #kluswijssamen

Of er nu hele badkamers verbouwd worden, vloeren gelegd, tuinen op de schop gaan of dat het meer zit in een likje verf hier en daar; hoe groot of klein de klus ook is, inspireer ons en anderen en deel foto's of video's van jouw klus met #kluswijssamen. 

Zie jouw foto's terug op ons kanaal
Wanneer je een foto of video met de hashtag "kluswijssamen" plaatst, zien wij dit ook en kunnen wij deze foto ook weer delen op onze social kanalen (Facebook en Instagram) om zo elkaar te inspireren!Maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25,-

We zijn nieuwsgierig, wat doen jullie aan klusjes nu je veel thuis bent? Deel jouw klusjes met #kluswijssamen en maak elke week kans op een cadeaubon t.w.v. €25,-. Elke week verloten we onder alle foto's en video's die met de hashtag "kluswijssamen" gedeeld worden een cadeaubon. De winnaar krijgt hiervan persoonlijk bericht. Klusinspiratie

Ook wij zullen komende weken jullie inspireren! Zowel hier als op onze social kanalen delen we graag leuke DIY's, maar ook inspiratie voor de wat grotere klussen.

Wil jij klusinspiratie? Lees hier onze klusadviezen en houd onze Facebook en Instagram in de gaten. 

 Doe het zelfDe één verbouwt een heel huis op eigen houtje, de ander vindt de muur een nieuw kleurtje geven al een hele klus. Het maakt niet uit wat je zelf hebt geklust, maar vaak ben je extra trots op het resultaat als je het zelf hebt gemaakt. Wij geven je graag de nodige inspiratie. 

Doe het zelf-inspiratie
  


Klus dit vogelhuisje samen!

Maak zelf een vogelhuisje! We helpen je met handige tekeningen van de verschillende stappen. 

Vogelhuisje doe-het-zelfGereedschap huren? Dat kan!

Zeker in deze tijd zien wij dat veel klussen worden opgepakt die al een tijdje stil liggen of waar je tot voor kort nog niet het juiste gereedschap voor in huis had. Nu kan het zijn dat je het ook niet nodig vindt om dat gereedschap aan te schaffen, omdat je het na één klus niet meer nodig hebt. Denk aan een behangafstoomapparaat, een tapijtreiniger of bouwdroger. Deze en meer artikelen kun je ook in de meeste van onze winkels huren. 

Reserveer online jouw gereedschap