Merk:
EAN:
4006825646962

Einhell Power-X-Change starterskit

39.99 29.99

Omschrijving

De Einhell 18 V/2.5Ah PXC Starter Kit is de ideale basis om uw Power X-Change assortiment te starten of uit te breiden. De starterkit met een 18 V/2.5Ah accu en de snellader zijn onderdeel van het multifunctionele en oneindig combineerbare Power X-Change accusysteem van Einhell.

De universeel toepasbare Power X-Change accu voorziet alle accu gereedschappen van de hele Power X-Change productlijn in de tuin en in de werkplaats van kracht en vermogen. De laders zijn universeel te gebruiken voor alle PXC accu’s. De voordelen liggen voor de hand: met één accu en één lader voor alle machines bespaart u niet alleen op de aanschaf aanzienlijk, de universele toepassing beschermt het milieu en biedt tegelijkertijd flexibiliteit in huis, werkplaats en tuin. Ook is er geen gerommel met verschillende accu’s en opladers van verschillende machines.

De hoogwaardige oplaadbare accu is bestand tegen het geheugeneffect en de gebruikelijke zelfontlading van de accu voor een constant, hoog vermogen. De 18 V/2.5Ah accu is ook geschikt voor TWIN-PACK technologie in 36 V toepassingen. Het processor gestuurde, actieve accu beheersysteem “ABS” bewaakt continu de parameters van de accu met behulp van de gebruikte microprocessor. Hierdoor zorgt het voor maximale veiligheid, optimale machine prestaties, maximale looptijd en maximale levensduur. De huidige laadstatus kan worden afgelezen via een LED-display met 3 niveaus. De behuizing is bestand tegen bouwstof, corrosie en mechanische invloeden. Met de verzonken handgreep kan de accu eenvoudig van alle machines worden verwijderd.

De snellader heeft een compact ontwerp en neemt dus weinig ruimte in beslag, dankzij de geïntegreerde ophangogen kan de lader eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Vanwege de snellaad technologie zijn de oplaadtijden kort, voor optimaal opladen en maximale veiligheid, wordt de accu laadcyclus constant bewaakt door het intelligente oplaadbeheer. Met de vernieuwingsmodus kunnen diep ontladen accu’s opnieuw worden geactiveerd. Alle actuele informatie wordt verstrekt door de 6-voudige status LED-indicator. Levering is inclusief 1x Power X-Change 2.5Ah accu en 1x snellader.

Specificaties

Belangrijkste voordelen
- Universeel toepasbaar voor alle Power X-Change machines
- Geld besparen, het milieu beschermen en ongekende flexibiliteit
- Accu kenmerken:
- Het ABS processor gestuurde accu management systeem staat voor
- Max. veiligheid, optimale prestaties, gebruiksduur + levensduur
- Draadloze vrijheid, geen kabel en ongekende flexibiliteit
- Dankzij hoogwaardige Li-Ion cellen geen geheugeneffect
- Lage zelfontlading en een hoog, constant vermogen
- Actuele laadtoestand via 3-traps LED-display
- Makkelijk te verwijderen dankzij de verzonken handgreep
- Behuizing beschermt tegen stof,corrosie, mechanische beschadiging
- Geschikt voor TWIN-PACK gebruik in 36 V toepassingen
- Lader kenmerken:
- Extreem ruimtebesparend dankzij het compacte ontwerp
- Snellaadtechnologie zorgt voor korte laadtijden
- Permanente accu bewaking voor optimaal laden
- De verversingsmodus activeert opnieuw diep ontladen accu's
- Maximale veiligheid dankzij intelligent laadbeheer
- Actuele informatie dankzij de 6-traps status LED-display
- Geïntegreerde ophangogen voor gebruiksvriendelijke wandmontage

Technische specificaties
- Voeding lader: 200-250 V | 50-60 Hz
- Uitgangsvermogen lader: 20 V
- Laadtijd: 50min
- Spanning: 18 V
- Accu Capaciteit: 2.5 Ah
- Max. Vermogen: 720 W
- Aantal Accu's: 1 stuks