Merk:
EAN:
8710439185378

Bison kombi stick portion 4 x 5 gram

6.19

Omschrijving

IJzersterke 2-componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties. Verpakt in 4 handige porties.

Specificaties

- Neem 1 of meerdere porties afhankelijk van de grootte van de toepassing. Met de vingers kneden tot een homogene kleur ontstaat (donker grijs). Als kneden moeilijk gaat, de staaf op kamertemperatuur brengen. Binnen 2 minuten na mengen aanbrengen en in vorm brengen. Overtollige massa wegsnijden met mes. Vingerafdrukken verwijderen door wrijven met water of een vochtige doek voordat uitharden begint. Potlife: 3-4 minuten. Vlekken/resten: Vingerafdrukken verwijderen door wrijven met water of een vochtige doek voordat uitharden begint. Droogtijden* Droog-/Uithardingstijd: ca. na 5-10 minuten is uitharding merkbaar, afhankelijk van de temperatuur. Na ca. 60 minuten is schuren, boren, zagen en overschilderen mogelijk. Eindsterkte na: ca. 24 uur. * Droogtijden kunnen variëren afhankelijk van o.a. ondergrond, opgebrachte hoeveelheid product, vochtgehalte en omgevingstemperatuur
- Voor 1001 reparaties in en om het huis, aan auto, boot en caravan, machines en gereedschap. Vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. Tip: Ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten. Niet geschikt voor Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP), P.T.F.E..