Merk:
EAN:
8710439125060

Bison montagekit tape 1,5 meter

7.99

Omschrijving

Dubbelzijdige montagetape met een extreem hoge aanvangshechting, voor binnen en buiten toepassingen. Bevestigen zonder spijkers of schroeven. Weefsel versterkt. Makkelijk scheurbaar.

Specificaties

- 1. Breng voldoende tape aan op het voorwerp (afhankelijk van de ondergrond: 1,3 cm per 1 kg op gladde ondergronden, 2 cm per 250 gr op ruwe ondergronden). 2. Verwijder de beschermingsfolie. Plaats het voorwerp direct op de juiste plaats en druk het minimaal 10 seconden stevig aan. De aanvangshechting is afhankelijk van de ondergrond en de omgevingsomstandigheden. Vlekken/resten: Taperesten verwijderen met terpentine. Tips: Gebruik Bison Montagekit Original Tape voor het extra sterk bevestigen van allerlei materialen op allerlei ondergronden in binnen en buiten toepassingen. Gebruik Bison Dubbel Fix® of Bison Dubbel Fix® Verwijderbaar voor het monteren van accessoires in sanitaire ruimtes. Droogtijden* Eindsterkte na: ca. 24 uur. * Droogtijden kunnen variëren afhankelijk van o.a. ondergrond, opgebrachte hoeveelheid product, vochtgehalte en omgevingstemperatuur.
- Ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires. Tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden.