Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Agnes wand/ plafondplaat T&G 4-Z 12mm wit stuc 120X60cm (4 stuks)

Merk: Agnes
Verkrijgbaarheid:
Dit product is (tijdelijk) niet online verkrijgbaar. Kom langs in één van onze winkels.
31.50
Verkrijgbaarheid:
Dit product is (tijdelijk) niet online verkrijgbaar. Kom langs in één van onze winkels.

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Vanwege de coronacrisis is er grote drukte ontstaan in onze winkels, bij onze toeleveranciers en bezorgdiensten en daarom kan de levertijd iets langer zijn dan je van ons gewend bent.
Er wordt hard gewerkt om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op het moment dat je bestelling onderweg is, ontvang je van DHL een track & trace-code, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Omschrijving

Door de unieke tong en groef verbinding realiseer je in een korte tijd een strak plafond, die alleen nog hoef te worden afgewerkt met plinten. Geen zichtbare spijkers of nietjes in het zicht. Monteer de Agnes plafondplaten op een houten rachelwerk. Voor een goede montage raadpleeg de gebruiksaanwijzing Agnes is geschikt voor gebruik in huis in (droge) ruimtes die voldoende goed geventileerd worden. De Agnes platen zijn met folie ommanteld, schilderen is niet nodig. Reinigen kan eenvoudig met een vochtige  doek en een niet agressief reinigingsmiddel.De decorfolie is geheel uit 1 stuk om de spaanplaat verlijmd; dit maakt het product uniek in zijn soort. Geen naadvorming te bespeuren bij de overgang van oppervlak naar zijkant! De plafondplaten zijn per 4 stuks verpakt in een kartonnendoos. De inhoud van 1 pak is +/- 2,88m2. Tip: Houd bij de oppervlakte van het plafond wel rekening met ongeveer 10% zaagverlies. In het plafond kunnen bijv. inbouwspotjes geplaatst worden. Kies binnen Agnes lijstwerk jouw profielen voor de detail afwerking van je nieuwe plafond.

Specificaties

Pakinhoud 2,88m2 
Aantal stuks: 4
Afmeting: 60x120cm (bxl)
Dikte: 12mm