Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Einhell multischuurmachine TH-OS 1016

Merk: Einhell
39.99
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Wij doen ons uiterste best om bestellingen binnen 4 á 5 dagen te leveren.

Omschrijving

De Einhell TH-OS 1016 multischuurmachine kan voor bijna elke schuurklus in en om het huis worden gebruikt. De schuurzool is zo ontworpen dat zowel grotere oppervlakken als hoeken goed kunnen worden geschuurd. De multischuurmachine TH-OS 1016 is een hoogwaardige, handige schuurmachine, die zeer hoge ergonomie combineert met maximale functionaliteit, om oppervlakken goed geschuurd te krijgen. Het schuren van hout , kunststof en metaal, op moeilijk bereikbare en kleinere oppervlakken is voor deze machine geen probleem. Het verwijderen van bijvoorbeeld oude verflagen gaat uitstekend met deze machine. Dankzij het ergonomisch design met softgreep ligt de machine uitstekend in de hand en kan hij nauwkeurig geleid worden, om optimale schuur resultaten te bereiken.
De TH-OS 1016 is uitgerust met een klittenbandsysteem, waarmee schuurpapier snel kan worden verwisseld en zonder plooien tegen de schuurplaat aan ligt.
Schoon, nagenoeg stofvrij werken wordt mogelijk gemaakt door de stofvangbak met geïntegreerd filter. Dankzij de adapter voor stofafzuiging kan deze door een stofzuiger worden vervangen, die het stof rechtstreeks afzuigt, zo blijft de lucht zuiver en het schuurpapier scherp. 

Specificaties

Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Vermogen: 100 W
Aantal schuurbewegingen: 24.000 p/m
Onbelastbaar toerental: 12.000 t.p.m.
Schuurpapierformaat: 150 x 150 x 100 mm
Accessoires: Stofopvangzak, stofzuigeradapter, inclusief 1x schuurvel (K120)
Inclusief koffer: nee