Merk:
EAN:
8718389026413

KlusWijs siliconenkit transparant 310 ml

9.99

Omschrijving

KlusWijs Siliconenkit Sanitair Transparant is een zeer hoogwaardige siliconenkit. De beste in zijn soort. Neutraal uithardend, duurzaam elastisch. U.V.-, vocht-, weer- en waterbestendig. Zeer geschikt voor gebruik in badkamers. Niet overschilderbaar. Niet corrosief ten opzichte van metalen en reukarm. Uitermate geschikt voor het duurzaam elastisch afdichten van glas-, bouw-. En sanitairvoegen en aansluitingen, die een maximale toelaatbare vervorming kunnen absorberen van 25%. Hecht uitstekend op glas, glazuur, metalen (zoals aluminium, messing en roestvrijstaal) en kunststoffen, zoals hard-PVC, ABS, hard-PS en polyester. Bij poreuze ondergronden zoals steen eb beton adviseren wij om deze voor te behandelen met een primer. Ook verkrijgbaar in wit!

Gebruik: Gebruik voor het juist doseren een kitpistool. Snij, met een mesje, het kopje van de koker af, vlak boven het schroefdraad en draai het spuitmondje erop. Plaats de koker in een kitpistool en je kit is klaar voor gebruik. Probeer in één lijn, zonder te stoppen, door te kitten en strijk daarna de kitvoeg mooi glad met de vochtig gemaakte Bison multitool, een vochtig gemaakt plamuurmes, of met het topje van je natte vinger.

Tip: Plak aan de randen van de voeg maskingtape (schilderstape), zodat je bij het afstrijken van de kit een heel mooi strak resultaat krijgt. Na het gladstrijken direct de maskingtape (schilderstape) verwijderen.