Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

KlusWijs Acrylaatkit Wit 310 ml

Merk: KlusWijs
3.99
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
LET OP:
Bestelling afhalen in de winkel? Koop niet online!
Wil je graag je bestelling afhalen bij jouw KlusWijs winkel? Bestel dan niet online! Bel of mail jouw dichtstbijzijnde winkel en geef je bestelling aan hen door. Alle online bestellingen worden thuisbezorgd met DHL. 

Langere levertijd
Vanwege COVID-19 kunnen er langere levertijden ontstaan.

Omschrijving

KlusWijs Acrylaatkit is uitermate geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz. 
Zeer eenvoudig in gebruik.
Pefecte hechting op de meeste ondergronden.
Binnen en buiten toepasbaar, indien de kit de eerste 5 uur na aanbrengen niet wordt blootgesteld aan vocht/water.
De kit blijft permanent plasto-elastisch.
Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum, mits bewaard op een droge plaats.

Gebruik: Zorg voor het aanbrengen voor een vet- en stofvrije ondergrond. Snij, met een mesje, het kopje van de koker af, vlak boven het schroefdraad en draai het spuitmondje erop. Plaats de koker in een kitpistool en je kit is klaar voor gebruik. Probeer in één lijn, zonder te stoppen, door te kitten en strijk daarna de kitvoeg mooi glad met de vochtig gemaakte Bison multitool, een vochtig gemaakt plamuurmes, of met het topje van je natte vinger.

Tip: Acrylaatkit kan, in zwaardere omstandigheden, craquelé en verkleuring van de verflaag veroorzaken. Als je dit risico wilt uitsluiten, gebruik dan de KlusWijs Acrylaatkit anti-scheur.

Specificaties

EAN code: 8718389026406

Hoogwaardige watergedragen acrylaatkit