• Dichtsbijzijnde vestiging
0

Retourneren

Je kunt je online aankopen binnen 30 dagen retourneren.

Naar onze klantenservice pagina

Je kunt je online aankopen binnen 30 dagen retourneren. Mocht je meerdere artikelen hebben besteld, gaat deze termijn in vanaf het moment dat het laatste artikel bij je is bezorgd.
Er zijn 2 mogelijkheden om artikelen te ruilen of te retourneren:

  • Je brengt het artikel terug naar de dichtstbijzijnde KlusWijs winkel en ruilt dit terplekke voor een ander artikel, maar uiteraard kun je daar ook je geld terug krijgen. Er worden in dit geval géén retourkosten gerekend.
     
  • Je retourneert het artikel middels de post naar ons centrale magazijn. Gebruik hiervoor altijd het formulier voor herroeping, dit formulier dient u uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het betreffende artikel aan ons te retourneren. Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen om het artikel daadwerkelijk te retourneren. De kosten van retourneren bedragen € 4,95 per artikel. Dit bedrag wordt verrekend met het aankoopbedrag en binnen 5 werkdagen na ontvangst van het retourartikel staat het retourbedrag op je rekening.

Voorwaarden
Retourneren kan alleen als het product compleet is, niet gebruikt en in de originele (onbeschadigde) verpakking zit. Maatwerkartikelen kunnen niet worden geretourneerd. Je wordt terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je betaald hebt.

Aansprakelijkheid bij schade
Je bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  • Kluswijs tip!
  • Wist je dat je de artikelen altijd terug kan brengen bij de dichtstbijzijnde KlusWijs winkel?

    Dan kan je het omruilen voor een ander artikel of je ontvangt direct je geld terug. 

    Je betaalt dan géén retourkosten!

Ververs mijn locatie Wij hebben uw voorkeurs vestiging opgeslagen door middel van een cookie. Klik om deze te verversen (de dichtsbijzijnde locatie wordt opnieuw bepaald).