• Dichtsbijzijnde vestiging
0

Onze 3 beloftes

De kracht van de lokale KlusWijs-ondernemers in combinatie met de samenbundeling van activiteiten binnen KlusWijs, zorgt ervoor dat wij je de volgende beloftes kunnen doen: vakkundig, vertrouwd en voordelig.

Vakkundig

De KlusWijs-ondernemers en medewerkers beschikken over daadwerkelijke vakkennis. Wij vinden dat erg belangrijk. Zowel professionals als ervaren of onervaren doe-het-zelvers kunnen bij KlusWijs terecht. Mocht je behoefte hebben aan advies, dan is bij KlusWijs alle kennis in huis om je goed te helpen. Daarnaast kun je ook al je klussen uit handen geven.

Alle KlusWijs-teams worden zeer frequent getraind en zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op productniveau.

Ons assortiment is voor iedere klusser toegankelijk. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Wij adviseren graag welke product het beste bij jou en bij de klus past. Zo weet je zeker dat je met de juiste producten aan de klus begint en hoef je niet terug naar de bouwmarkt, omdat je iets vergeten bent.

Vertrouwd

Alle KlusWijs-ondernemingen hebben een lange historie van veelal tientallen jaren. Je koopt daarom bij KlusWijs op een zeer vertrouwd adres.

Je kunt rekenen op een eerlijk advies in combinatie met de nodige service. Persoonlijke aandacht staat bij KlusWijs hoog in het vaandel, in combinatie met de kennis van jouw situatie. De KlusWijs-ondernemer kent zijn klanten en zijn gebied en weet dus ook wel gereedschap u bijvoorbeeld nodig heeft in uw woning. Zo loop je niet naar buiten met een klopboormachine, terwijl je een nieuwbouwhuis met betonnen muren heeft betrokken.

Voordelig

De samenbundeling van krachten en kennis is de basis van de KlusWijs-organisatie.

Onze inkopers zoeken over de hele wereld het assortiment bij elkaar. Hierdoor weten wij waar de beste producten voor de beste prijs te koop zijn. Zo zorgt KlusWijs ervoor dat je voor kwalitatief goede spullen nooit teveel betaalt. 

  • Specialist nodig bij een klus?

    In onze winkels werken echte vakmensen die jou graag helpen met deskundig advies of desgewenst de klus voor je uitvoeren. 

    Klik hier voor meer informatie.

    KlusWijs jij/wij. Specialist nodig?
  • Product in een winkel bekijken?
    Zoek een KlusWijs in de buurt.

Ververs mijn locatie Wij hebben uw voorkeurs vestiging opgeslagen door middel van een cookie. Klik om deze te verversen (de dichtsbijzijnde locatie wordt opnieuw bepaald).