• Dichtsbijzijnde vestiging
0

KlusWijs services

De kracht van de lokale KlusWijs-ondernemers in combinatie met de samenbundeling van activiteiten binnen KlusWijs, zorgt ervoor dat wij je de volgende beloftes kunnen doen: vakkundig, vertrouwd en voordelig. Daar horen de volgende services bij:

Aanhangwagenverhuur

Bij sommige vestigingen is het mogelijk een aanhangwagen te huren. Klik hier voor een overzicht van de vestigingen die deze service aanbieden. 

Bezorgservice

Grote artikelen die je niet zelf kunt vervoeren? Geen probleem. Wij bezorgen dit product tot bij je in huis. In overleg kan dit vaak dezelfde dag nog. 

Inmeetservice

Als je kiest voor maatwerk, wil je natuurlijk dat het precies past. Denk bijvoorbeeld aan raamdecoratie, horren of inbouwkasten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat alles zelf opnmeten niet het leukste (of makkelijkste) klusje is en daarom doen wij dit graag voor je! Bekijk hier ons assortiment raamdecoratie. 

Maatwerk

Net als een jas of schoenen in de juiste maat, zijn er in je huis ook dingen die precies moeten passen. Denk aan: horren, inbouwkasten, deuren of raamdecoratie. Met maatwerk is het product écht afgestemd op jouw woning. Wij kunnen indien nodig zoals bij een inbouwkast voor jou het ontwerp verzorgen, het inmeten en het monteren van het product. 

Machineverhuur

In sommige vestigingen is er sprake van machineverhuur.

 • Klik hier voor de verhuurlijst van KlusWijs Klundert.
 • Klik hier voor de verhuurlijst van KlusWijs Extra Schoonhoven.

Montageservice

Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, inmeten, maar natuurlijk ook voor montage. 

Sleutelservice

Bij al onze vestigingen hebben wij een sleutelservice. Je kunt hier terecht om een sleutel bij te laten maken voor toegangsdeuren, kluizen, bureaus of kasten, fietsen of bromfietsen. Ook is het mogelijk om bij ons cilinders gelijksluitend te maken.

Verfmengservice

Wij mengen alle denkbare kleuren verf voor je in de winkel. Lees hier meer over ons assortiment verf en beits.

Zaagservice

Wij zagen en/of schaven, indien gewenst, al het hout en plaatmateriaal voor jou op maat. Zo weet je zeker dat de materialen de perfecte afmeting hebben. Het hout wordt gezaagd terwijl je wacht. Het is ook mogelijk een bestelling te plaatsen die je later afhaalt.

 

 • Specialist nodig bij een klus?

  In onze winkels werken echte vakmensen die jou graag helpen met deskundig advies of desgewenst de klus voor je uitvoeren. 

  Klik hier voor meer informatie.

  KlusWijs jij/wij. Specialist nodig?
 • Product in een winkel bekijken?
  Zoek een KlusWijs in de buurt.

Ververs mijn locatie Wij hebben uw voorkeurs vestiging opgeslagen door middel van een cookie. Klik om deze te verversen (de dichtsbijzijnde locatie wordt opnieuw bepaald).