• Dichtsbijzijnde vestiging
0

KlusPas

Sparen voor nog meer voordeel!

KlusWijs kluspas

5% extra korting met de KlusWijs kluspas! Je vraagt de KlusPas snel, gratis en gemakkelijk aan in je eigen KlusWijs vestiging. Je krijgt je persoonlijke pas direct overhandigd, zodat je gelijk begint met sparen.

Bij KlusWijs kun je sparen voor nog meer voordeel. Bij elke aankoop die je doet, wordt er 5% van het totale aankoopbedrag* op je kluspas bijgeschreven. Zo spaar je snel een leuk bedrag bij elkaar!

Persoonsgebonden

De kluspas is persoonsgebonden en uitsluitend te gebruiken bij de vestiging van uitgifte. Na minimaal 20 aankopen kun je het gespaarde saldo besteden in de KlusWijs vestiging en zodoende dus gratis klusartikelen aanschaffen! Je kunt natuurlijk ook doorsparen voor bijvoorbeeld die mooie machine die je al lange tijd zo graag had willen hebben. Op de kassabon staat steeds je spaartegoed vermeld, zodat je precies weet wat je hebt opgebouwd.

Voorwaarden

  • Na minimaal 20 aankopen kun je het spaartegoed verzilveren en gratis klusartikelen voor je tegoed uitzoeken.
  • De kluspas is persoonsgebonden en ook vestigingsgebonden. Alleen dus geldig in de vestiging van uitgifte.
  • Bij het ruilen/retourneren van goederen wordt je spaartegoed hierop aangepast.
  • De kluspas kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingsregelingen, acties of bij de aanschaf van cadeaubonnen.
  • Verlies of diefstal van de kluspas dien je direct te melden in de vestiging. Je spaartegoed kan dan worden overgezet op een nieuwe kluspas. De kosten hiervoor bedragen € 2,50.
  • De kluspas blijft eigendom van KlusWijs B.V., waarbij KlusWijs B.V. zich het recht voorbehoudt om tussentijds de voorwaarden te wijzigen of zelfs het spaarsysteem te beëindigen.
Ververs mijn locatie Wij hebben uw voorkeurs vestiging opgeslagen door middel van een cookie. Klik om deze te verversen (de dichtsbijzijnde locatie wordt opnieuw bepaald).