Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Bureaus

Tijd voor een home office?

Of je nou op zoek bent naar een bureau voor jezelf voor jouw home office of een bureau wil hebben voor jouw kind zodat ze er huiswerk aan kunnen maken; bij KlusWijs ben je aan het goede adres. Wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van een bureau? Kijk dan even onder aan deze pagina voor onze tips!

 
Dennis Buro Grenen Betongrijs Geborsteld [fsc] Dennis Buro Grenen Betongrijs Geborsteld [fsc] 199.00
Meer info
Toevoegen
Robin Buro Grenen Wit Geborsteld [fsc] Robin Buro Grenen Wit Geborsteld [fsc] 199.00
Meer info
Toevoegen
Max/connect Buro Grenen Wit [fsc] Max/connect Buro Grenen Wit [fsc] 199.00
Meer info
Toevoegen

Overige informatie over bureaus

Waar moet je op letten bij het kopen van een bureau?

Op het moment dat je een bureau koopt is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. Hiermee wordt het woud aan aanbod iets overzichtelijker.
Het eerste aandachtspunt is het gebruik. Als je jouw bureau weinig gebruikt dan is de keuze voor een bureau dat mooier is logisch, als je een bureau echter wat vaker gaat gebruiken dan kan je misschien beter kiezen voor een wat groter bureau zodat je altijd genoeg ruimte hebt. 

Dit brengt ons op het tweede punt: formaat. Het spreekt voor zich dat als je een grotere ruimte hebt waar je het bureau kan plaatsen een groter bureau dan ook de voorkeur heeft. 
Hiertoe behoort ook de hoogte van het bureau. Dit is vooral belangrijk bij bureaus die niet verstelbaar zijn. Anders is het gewoon een kwestie van het bureau bijstellen. Maar dit is een zeer belangrijk punt omdat een niet goed afgesteld bureau tot rug - en nekklachten kan leiden. Het bureau heeft de juiste afstellingen als je jouw schouders een beetje kan laten afhangen en je ellebogen op het werkblad van het bureau kwijt kan. Ten slotte moet je kijken of het bureau diep genoeg is. Het is vervelend als je bureau niet diep genoeg is en je hierdoor niet te dicht op je beeldscherm zit. 
Bedden

Slaap ook prinsheerlijk met een van de bedden van Woood. Bekijk hier ons assortiment bedden!

Alle bedden
Bijzettafels

Ideaal voor naast de bank of je favoriete stoel. De mooiste bijzettafels vind je bij KlusWijs.


Bekijk de tafeltjes
Kasten

Ben jij ook op zoek naar meer ruimte voor je kleding? Of zoek je een plek waar je nog een paar boeken in kwijt kan? Bekijk hier al onze kasten!

Ons assortiment