Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Vliesbehang

Wat is vliesbehang?

Vliesbehang hoef je niet in te lijmen; de lijm smeer je op de muur en het vliesbehang druk je er zo tegenaan. Dat maakt dat dit behang makkelijk én snel zelf is te verwerken. Een erg sterk behang waarbij je niet zo snel bang hoeft te zijn dat het gaat scheuren. Het wordt juist vaak gebruikt om haarscheuren te verdoezelen. Bij papieren behang kan het dan zijn dat het behang gaat vervormen, bij vliesbehang is dit bij haarscheuren niet het geval. Ook het verwijderen van dit behang gaat een stuk makkelijker dan vele andere soorten behang. 

Waar is vliesbehang te koop?

Vliesbehang wordt verkocht bij alle KlusWijs bouwmarkten. Wil jij weten waar jouw dichtstbijzijnde KlusWijs winkel is? Klik dan op de button hieronder en vind jouw KlusWijs winkel! Onze teams van klusexperts helpen je graag verder.

Store locator


 
Op zoek naar iets anders?
Behang

Toch niet op zoek naar vliesbehang? Bekijk dan onze andere behangsoorten!

Assortiment
Klusadviezen

Behang in huis gehaald maar geen idee hoe je het strak tegen de muur kan krijgen? Met onze klusadviezen wordt behangen een kinderspel.

Klusadvies
Folder

Benieuwd of het behang naar jouw wens toevallig ook nog in de aanbieding is? Of op zoek naar andere leuke aanbiedingen? Bekijk dan onze folder!

Bekijk de folder