KlusWijs Nieuwkoop

KlusWijs Nieuwkoop

Over KlusWijs Nieuwkoop

Ondernemer aan het woord

Welkom bij KlusWijs Nieuwkoop. Bij ons kun je terecht voor al je klusmaterialen en deskundig advies op je klusvragen. We helpen je graag op weg of nemen de klus voor je uit handen!
De bouwmarkt van Karin en Coen de Boer is sinds oktober 2018 aangesloten bij de formule KlusWijs. Karin vertelt: “Het DNA en de bouwmarkten van KlusWijs passen precies bij wat wij zelf ook voor ogen hebben. Mensen maken het verschil, is het credo van de formule KlusWijs en daar sluiten wij ons graag bij aan! Ook de drie V’s Vakkundig, Vertrouwd en Voordelig zijn aspecten waar wij ons hard voor maken, iedere dag weer.”

  Karin en Coen de Boer
Ondernemers
KlusWijs Nieuwkoop
 
Ons assortiment
 • Verf & gereedschap
 • Raamdecoratie
 • Lampen & verlichting
 • Deuren & deurbeslag
 • Zonwering
 • Gordijnen
 • Laminaat, PVC-vloeren en parket
 • Tuingereedschap
 • Hout en plaatmateriaal
 • Dakramen
 • Douche- en badmeubelen
 • Badkameraccessoires
 • Hand- en elektrisch gereedschap

In het kort

Gratis parkeren icoon Gratis parkeren
Sikkens dealer icoon Sikkens dealer
sleutelservice icoon Sleutelservice
montage service icoon Montageservice
montage service icoon Verhuurservice

Specialist nodig bij een klus?

In onze winkel werken echte vakmensen die jou graag helpen met deskundig advies of desgewenst de klus voor je uitvoeren.

Een klein klusje of grote, uitgebreide klus? Onze professionele klussendienst staat voor je klaar!
Zo heb je alles in één hand en ben je zeker van het gewenste eindresultaat.

Of het nou gaat om het plaatsen van een kastenwand, het afhangen van een nieuwe buitendeur of inmeten van nieuwe raamdecoratie. Vraag naar de vele mogelijkheden.

 
Historie
De geschiedenis van de Nieuwkoopse bouwmarkt van de familie De Boer is indrukwekkend. Het was maart 1964 toen de vader van Karin en Coen, Henk de Boer, een timmerbedrijf begon. Al snel werd duidelijk dat er ook vraag was van consumenten naar een “plankie hout”. Daartoe werd het koffie en eethoekje van het timmerbedrijf omgebouwd naar een winkel en zo werd in januari 1965 de stap gezet naar de toen nog volledig onbekende doe-het-zelf markt, “Doe het zelf De Boer” was een feit! Op een oppervlakte van slechts 12 m2 werd de winkel geëxploiteerd en vader en moeder De Boer woonde op de woonboot achter het timmerbedrijf op het Zuid Einde. In 1967 werd voor het eerst aansluiting gezocht bij een doe het zelf formule. Het jaar daaropvolgende werd een nieuwe werkplaats gebouwd op de tuin van de buurman, waardoor een grotere ruimte ontstond voor de verkoop van hout, ijzerwaren, gereedschappen, verf, lijmen en kitten.

In de 70-er jaren draaide de bouwmarkt onder Houtland en in de 80-er jaren werd de overstap naar Doeland gemaakt. In november 2008 vond de verhuizing plaats naar de huidige locatie op de Industrieweg en werd aansluiting gevonden bij de formule Multimate. Sinds oktober 2018 is de bouwmarkt omgetoverd naar de formule KlusWijs.

“Een mooie vernieuwde en frisse start”, vult Coen aan, “de bouwmarkt krijgt een volledig nieuwe lay-out, waarbij de hoge stellingen plaats gaan maken voor lagere versies. Hierdoor ontstaat er veel meer rust en overzicht in de bouwmarkt, daar zijn we super blij mee.

Bovendien is KlusWijs een jonge, sterk groeiende organisatie, met een enerzijds zeer scherp prijsbeleid en anderzijds veel aandacht voor kwaliteitsproducten en dienstverlening. Het mooie is dat er in de afgelopen jaren veel veranderd is in doe-het-zelf land, maar één ding hebben we vanaf dag één geroepen en blijft in jaren onveranderd; help je klanten zoals je zelf geholpen wilt worden. Moeilijker gaat het niet worden,” lacht Coen.

Andere filialen in de buurt

(+/- 19.9km)
Jonkheer Mockkade 23
2181 AL Hillegom
(+/- 24.0km)
De Diamant 2
2872 ZZ Schoonhoven
Wassenaarseweg 15
2223 BH Katwijk