KlusWijs Katwijk (Compact)
KlusWijs Katwijk (Compact)
KlusWijs Katwijk (Compact)

KlusWijs Katwijk (Compact)

Over KlusWijs Katwijk (Compact)

Neem hier een kijkje in onze winkel.

Ondernemer aan het woord

Mijn vader C.J. Guijt heeft al in 1966 onze winkel vanuit zijn aannemersbedrijf opgericht. Steeds meer klanten weten ons bedrijf te vinden als hét alternatief voor de grote bouwmarkten. We krijgen regelmatig complimenten van onze klanten over de persoonlijke aandacht, prijzen en het ruime aanbod! En daar zijn we erg trots op!

Huibert Guijt
Ondernemer
KlusWijs Compact Katwijk
 

Ons assortiment

  • IJzerwaren 
  • Verf & non-paint
  • Verlichting
  • Deurbeslag
  • Hout en plaatmateriaal
  • Handgereedschap
  • Schuifwandkasten
  • Zonwering & raamdecoratie
  • Laminaat, PVC-vloeren en parket (op bestelling)

In het kort

Gratis parkeren icoon Gratis parkeren
Kiala punt icoon DPD, DHL, Budbee pakketautomaten
sleutelservice icoon Sleutelservice
montage service icoon Zaagservice
montage service icoon Verfmengservice
montage service icoon Verhuurservice

Specialist nodig bij een klus?

In onze winkel werken echte vakmensen die jou graag helpen met deskundig advies of desgewenst de klus voor je uitvoeren.

Een klein klusje of grote, uitgebreide klus? Onze professionele klussendienst staat voor je klaar!
Zo heb je alles in één hand en ben je zeker van het gewenste eindresultaat.

Of het nou gaat om het plaatsen van een kastenwand, het afhangen van een nieuwe buitendeur of inmeten van nieuwe raamdecoratie. Vraag naar de vele mogelijkheden.

 
Geschiedenis

Ons bedrijf heeft al een lange geschiedenis. In 1966 heeft Cees Guijt de doe-het-zelf-winkel aan de Wassenaarseweg geopend.

De slogan van 'Doe Het Zelf Centrum' was toen al 'Zo raar kunt u het niet bedenken op gebied van de doe-het-zelf-er of het Doe Het Zelf Centrum heeft het voor u!' en 'Bij Guijt beter uit'. Dit geldt nu nog steeds! We horen vaak van klanten dat ze blij zijn dat wij producten nog wel hebben, in tegenstelling tot de grote bouwmarkten waar zij het niet konden vinden.

In 1988 zijn we lid geworden van een inkooporganisatie, wat zorgde voor een naamverandering. Doe Het Zelf Centrum werd Houtland.

Enige tijd later was het gebouw aan de Wassenaarseweg nodig aan vervanging toe. In 1995 gingen we, na totale nieuwbouw, verder onder de naam Doeland. Ook toen hielden we niet op onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en ze vakkundig te adviseren.

Toen Doeland verdween ging er bij Huibert Guijt, de huidige eigenaar, toch wel wat kriebelen: "Het was makkelijk geweest om een andere naam aan te nemen, maar we waren toe aan wat nieuws." Hij bleek hierin niet de enige te zijn, met 10 andere ex-Doelanden richtte ze de KlusWijs formule op. Dat was in 2011, nu staat de teller al op 33 winkels door het hele land. En niet zonder succes, we horen vaak verbaasde reacties van klanten wanneer zij merken hoe voordelig wij zijn. Dit gecombineerd met persoonlijke advies blijkt een succes. 'Mensen maken het verschil'

 

Andere filialen in de buurt

(+/- 5.4km)
Van Hallstraat 40
2241 KT Wassenaar
(+/- 15.4km)
Jonkheer Mockkade 23
2181 AL Hillegom
(+/- 24.8km)
Industrieweg 29
2421 LK Nieuwkoop