Naar boven
 • Vakkundig
 • Vertrouwd
 • Voordelig

KlusWijs Alblasserdam

Over KlusWijs Alblasserdam

Neem hier een kijkje in onze winkel.

Ondernemer aan het woord

Al meer dan 80 jaar staan we in Alblasserdam en omstreken klaar om uw klus van groot tot klein succesvol te laten verlopen. Bij ons kunt u terecht voor al uw klusbenodigdheden, maar ook voor adviezen en ervaringen. Ons team bestaat uit specialisten op diverse gebieden, we staan dan ook klaar om u passend te kunnen helpen. Onze mensen maken het verschil. Ontbreekt het u aan tijd of ziet u niet over de klus heen? Dan klaren wij samen met onze monteurs de gewenste klus voor u. 

Namens ons team heet ik u van harte welkom in onze winkel. 

Joost Huisman
Ondernemer
KlusWijs Alblasserdam
 

Ons assortiment

 • Verf & gereedschap
 • Raamdecoratie
 • Lampen & verlichting
 • Deuren & deurbeslag
 • Zonwering
 • Gordijnen
 • Laminaat, PVC-vloeren en parket
 • Tuingereedschap
 • Hout en plaatmateriaal
 • Dakramen
 • Douche- en badmeubelen
 • Badkameraccessoires
 • Hand- en elektrisch gereedschap

In het kort

Gratis parkeren icoon Gratis parkeren
specialist tuinhout icoon Specialist tuinhout
keuken verkoop icoon Keukenverkoop
Sikkens dealer icoon Sikkens dealer
sleutelservice icoon Sleutelservice
montage service icoon Montageservice

Klussendienst 300x300
Specialist nodig bij een klus?

In onze winkel werken echte vakmensen die jou graag helpen met deskundig advies of desgewenst de klus voor je uitvoeren.

Een klein klusje of grote, uitgebreide klus? Onze professionele klussendienst staat voor je klaar!
Zo heb je alles in één hand en ben je zeker van het gewenste eindresultaat.

Of het nou gaat om het plaatsen van een kastenwand, het afhangen van een nieuwe buitendeur of inmeten van nieuwe raamdecoratie... Vraag naar de vele mogelijkheden bij jouw dichtsbijzijnde winkel.

 

Ons team 

Ad Huisman

2e generatie. Al meer dan 40 jaar werkzaam in bedrijf. Door zijn jarenlange ervaring een echte allrounder binnen het team. Met vragen over bijna elke klus kunt u bij hem terecht.

Joost Huisman

3e generatie. Met 17 jaar ervaring binnen ons bedrijf, heb ik me gespecialiseerd in met name de klussen die ook bij u (de klant) thuis uitgevoerd kunnen worden. Zoals: kastenwanden, vloeren, zonwering, horren en deuren. Waarbij ik u in de winkel adviseer en uw wensen probeer te realiseren, kom ik ook bij u thuis meten en de plannen verder uitwerken.Waarna onze monteurs voor u monteren of installeren en ik even 'om het hoekje kijk'. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw totale klus. Korte lijnen zijn wat ons betreft het meest duidelijk.

Reinier van Hartingsveld

Het jongste lid van ons team, al weer 4 jaar bezig om een echte specialist te worden! Heeft de afgelopen jaren heeft veel kennis vergaard, met name hout en plaatmateriaal met zaag en schaafwerk, verf en verfbenodigdheden. Sleutels dupliceren?  Reinier regelt het!

Henk Huijser

Onze 'senior' verkoopadviseur. 
Al 12 jaar van waarde binnen ons team. Met vóór die 12 jaar een jarenlange ervaring in de ijzerwaren en gereedschappenbranche, op deze punten dus ook onze specialist. Maatwerkcilinders, specifieke sleutels of beveiligingstoepassingen? Kom maar op. Daarnaast is hij een kenner in verf en verfbenodigdheden. Dit op technisch gebied maar zeker ook voor al uw kleuradviezen 'op maat'. 

Historie 

Bijna 80 jaar geleden startte de heer J.C. Huisman een metselbedrijf. Deze bescheiden onderneming zou later uitgroeien tot een succesvol familiebedrijf in sanitair, keukens en doe-het-zelf. De allereerste winkel lag onder het toenmalige woonhuis. De heer Huisman verkocht de eerste keukenblokken en buffetten eind jaren zestig vanuit een omgebouwde werkplaats.

Het bedrijf bleef maar groeien, waardoor er steeds behoefte kwam aan meer personeel. Eigen familieleden kwamen daarvoor als eerste in aanmerking. Zo kwam Leen Huisman, de huidige directeur van de keukenspeciaalzaak, al op vijftienjarige leeftijd in de zaak werken. Ad Huisman, directeur van de doe-het-zelf tak, startte in 1969 en was verantwoordelijk voor het timmerwerk. Rond die tijd had het familiebedrijf dertig medewerkers in dienst.

We mochten ons in de loop der jaren niet alleen verheugen in een toenemende belangstelling voor keukens en sanitair, maar ook voor doe-het-zelf producten en diensten. Vanwege het succes realiseerden we begin 2006 een nieuwe bouwmarkt, een keukenmagazijn en een werkplaats. Ook werd de keukenshowroom compleet verbouwd waarbij vooral op sfeer en ruimte werd gelet. Sinds 2010 beschikken we over een aparte showroom voor sanitair en sloot de doe-het-zelf tak van ons bedrijf zich een jaar later bij KlusWijs, de jongste speciaalbouwmarkt in ons land.

 

Lokaal assortiment KlusWijs Alblasserdam


Bij ons kan iedereen slagen.

Huisman is een familiebedrijf in Alblasserdam dat (2015) 80 jaar bestaat. Ons bijzondere ruime aanbod bestaat uit diverse merken en typen keukens, sanitair en doe-het-zelf artikelen. In de onze showroom staan voortdurend veertig complete keukens en badkamers opgesteld. Er is ruime keuze van klassiek tot ultramodern, van eenvoudig tot zeer luxe. Onze adviseurs zijn in staat om uw (droom)wensen te laten uitkomen door u te verrassen met een ontwerp wat uitstekend bij u past. Dat zeggen we niet van onszelf, maar dat is wat tevreden klanten over ons vertellen. Dankzij ons vakmanschap en uitgebreide assortiment kan iedereen bij ons slagen. We ontzorgen u met één aanspreekpunt en vakbekwame montage door onze 'eigen' montage.

Deurenspecialist

Wij hebben veel ervaring in het inmeten en plaatsen van deuren. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

 Andere filialen in de buurt

(+/- 16.6km)
De Diamant 2
2872 ZZ Schoonhoven
(+/- 23.8km)
Westerstraat 44
4791 HV Klundert
Zandeweg 29
4731 NA Oudenbosch