Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Verf en Beits

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten verf in elke gewenste kwaliteit en voor iedere portemonnee. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment en lees voor welke klus je welke verf het beste kunt gebruiken. 

Beits

Groot assortiment beitsen. Je beitst je hout om het er mooier uit te laten zien of om het weerbestendig te maken. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over de juiste beits.

Grondverf en voorbehandelen

Ook hierin biedt KlusWijs onder het huismerk een uitgebreid en volledig assortiment aan grondverven en voorbehandelingsproducten en staat voor en zeer hoge kwaliteit in combinatie met een lage prijs. 

Lakken

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten verf in elke gewenste kwaliteit en voor iedere portemonnee. Maar hoe kies je nu de juiste verf? 


Muurverf

Naast de muurverven voor speciale toepassingen, zoals voor buiten of in natte ruimtes, zijn er met name in de groep muurverven voor binnen enorme prijs- en kwaliteitsverschillen.

Spuitbussen

Verven met een spuitbus kan erg aantrekkelijk zijn. Geen kwast of roller nodig, zo klaar! Lees hier hoe het werkt als je bij KlusWijs een spuitbus wil kopen. 

Schildergereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Een schilderklus op de planning? Zorg dan dat je goed voorbereid aan de slag gaat.