Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Spuitbussen

Verven met een spuitbus kan erg aantrekkelijk zijn. Geen kwast of roller nodig, zo klaar! Lees hieronder hoe het werkt als je bij KlusWijs een spuitbus wil kopen.

Hoe werkt het?
Elke gewenste kleur is mogelijk! Je kiest je kleur uit het aanbod van zo'n 100.000 kleuren en bepaalt of je een zijde- of hoogglans resultaat wilt hebben. Onze verfspecialist maakt dan de juiste kleur op de mengmachine in een blik van 500 ml. Hieruit kun je maar liefst 5 spuitbussen laten maken. Bij minder spuitbussen krijg je uiteraard het restant van het blikje mee naar huis. Je betaalt altijd de aanschaf van het blikje verf en daarnaast € 9,95 voor een spuitbus. 

Minder nodig?
Dat kan ook! Koop in dat geval een blikje KlusWijs lak op terpentinebasis van 250 ml en laat deze door ons afvullen. In dat geval kun je dus maximaal 2 spuitbussen laten afvullen. Het spuitbeeld bij de KlusWijs industrielak is echt top, maar ook het spuitbeeld van de gewone KlusWijs lak mag er zijn.

Eigen lak meenemen?
Zelfs dat kan! Wij vullen dan de spuitbus(sen) met jouw eigen meegebrachte lak op terpentinebasis. Omdat we in dat geval niet weten of de lak voldoende geschikt is en hoe oud de lak is, doen we eht graag, maar dan wel op jouw eigen risico.

Wil je aan de slag met een spuitbus? Lees dan hier ons stappenplan.