Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Tuin

Van tuingereedschap tot schuttingen en bestrating, blokhutten en zonweringen. De tuin is het verlengstuk van je woning. Het begint met de juiste omheining, het uitkiezen van sierbestrating en een mooi gazon. Zie hier een greep uit ons assortiment.

Bestrating

De KlusWijs bouwmarkt biedt een uitgebreide keuze aan tuin- en sierbestrating. Je kunt daarbij denken aan vele soorten terrastegels, natuursteen, betontegels, siergrind of pallisades.

Blokhutten

Blokhutten en tuinhuisjes van goede kwaliteit!

Hogedrukreinigers

Last van groene aanslag op je tegels? Vies tuinmeubilair of is je auto toe aan een schoonmaakbeurt? Met een hogedrukreiniger zijn dit snel geklaarde klusjes. 


Tuinbewatering

De juiste bewatering is essentieel om je planten en gazon goed en gezond te houden. KlusWijs biedt het totale Gardena programma van slangkoppelingen, tuinslang, slangenwagens tot aan tuinspuiten, tuinbroezen en tuinsproeiers, pompen en besproeiingscomputers.

Tuinhout

Alles wat je nodig hebt aan tuinhout! Of je nou een vlonder gaat aanleggen op je balkon, wat meer privacy creëert met een stevige schutting of de tuin opvrolijkt met een mooie schuttingkast. Met tuinhout zet je de basis neer voor je tuin, patio of balkon.

Tuinverzorging

Een goede verzorging van je bloemen, planten en gazon is essentieel voor een gezonde tuin. Daarom biedt KlusWijs je een zeer goed assortiment met kwaliteitsmerken als Pokon, Ecostyle en Bayer.


Tuinmachines

Je tuin, balkon of dakterras onderhouden vind de één heerlijk om te doen en voor de ander is het iets dat nou eenmaal moet en waar je zo min mogelijk tijd aan kwijt wilt zijn. Bij ons vind je daarom een groot assortiment met tuingereedschappen die zowel de echte tuinierder als diegenen zonder groene vingers helpt om de tuin te onderhouden.