Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Tuin opruimen

Op zoek naar machines en of gereedschap om je tuin netjes te houden?
Eurom Gardencleaner 3000 - Elektrische Bladblazer en Bladzuiger Eurom Gardencleaner 3000 - Elektrische Bladblazer en Bladzuiger 39.95
Meer info
Toevoegen
Rothenberger Onkruidbrander met piëzo Rothenberger Onkruidbrander met piëzo 32.95
Meer info
Toevoegen
Om de tuin netjes en gezond te houden heb je goed gereedschap nodig. Met kwalitatief goed en het juiste gereedschap zul je het optimale resultaat uit de tuin halen. Het liefst wil je niet dagen bezig zijn met het opruimen van je tuin. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment waarmee het opruimen van de tuin een stuk eenvoudiger wordt.


Bladblazers

Heb je geen zin meer om paden en tegels met de bezem aan te vegen? Wil je niet langer alle bladeren in je tuin bij elkaar harken? Dan is het tijd voor een bladblazer of -zuiger. Hierbij kun je kiezen voor een elektrische bladblazer of voor een variant met accu. Beschik je echter over een zeer grote tuin dan adviseren we je toch eens te kijken naar een benzine bladblazer.

 
 


Gesteeld - en klein gereedschap

Opruimen is nooit het leukste klusje, maar met de juiste gereedschappen en hulpmiddelen wordt het een stuk eenvoudiger. Een paar kleine voorbeelden hiervan tref je onderstaand aan. In onze vestigingen bieden we je een veel ruimere keuze.