Naar boven

Gazon

Alles voor je gazon!

Het onderhouden van je gazon is essentieel voor het behoud van een gezond en groen grasveld. Dit betekent regelmatig maaien, water geven, bemesten en het verwijderen van onkruid en dood gras. Zo blijft je gazon er mooi en verzorgd uitzien.

Van grasmaaiers, trim- en verticuteermachines tot gesteeld - en klein gereeschap; wij hebben een groot assortiment met gereedschap dat je nodig hebt om je gazon mooi te maken en te houden.

Dichtstbijzijnde vestiging

Grasmaaiers

Wij bieden je grasmaaiers van Einhell en Gardena. De keuze is enorm, maar welke grasmaaier is nu daadwerkelijk het meest geschikt? Dat hangt met name af van de oppervlakte die je wilt maaien. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit handmaaiers, accumaaiers, elektrische maaiers en benzinemaaiers. Voor wie echt niet achter een grasmaaier wil lopen is er de Gardena robotmaaier, die volledig je grasveld op orde houdt.

Grasmaaiers
Grastrimmer

en grastrimmer is een handig gereedschap om de randen van het gazon netjes te trimmen. Met een draaiende spoel en een dunne draad snijdt de grastrimmer gemakkelijk door gras en onkruid. Kom langs en we adviseren je graag!

Grastrimmers
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is essentieel om een gezonde en mooie tuin te behouden. Dit omvat regelmatig maaien van het gras, snoeien van planten en struiken, onkruid wieden en bemesten van de grond. Zorg ervoor dat je het hele jaar door onderhoud pleegt om de gezondheid van je planten te behouden en ongewenste plagen en ziekten te voorkomen.

Tuinonderhoud


Gesteeld - en klein gereedschap

Binnen het assortiment gesteeld tuingereedschap speelt de regio waar het wordt gebruikt een grote rol. Waar je ook woont in Nederland, binnen KlusWijs vind je het. Dat komt omdat iedere KlusWijs ondernemer zijn regio kent als geen ander. Bovendien weet je dat je bij KlusWijs kunt rekenen op een goed advies én een scherpe prijs. Van doe-het-zelf tuingereedschap tot professioneel. We helpen je graag! Kom langs!

Dichtstbijzijnde vestiging
 
Kluswijs tip!
Tuingereedschap gaat langer mee als je de metalen gedeeltes na gebruik schoonmaakt met water en insprayt met Teflonspray. Licht insmeren met olie kan ook.