Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Schuifdeurkasten, inloopkasten en knieschotten

Wij presenteren je een breed aanbod kasten op maat van Garobe en Raffito. Beide merken staan voor kwaliteit met ongekende mogelijkheden. Deze kasten zijn absoluut de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te zijn. 

Kasten op maat header
Naast de schuifdeuren met een ruime keuze aan omlijstingen is er ook een uitgebreid assortiment stijldeuren beschikbaar: klassiek, landelijk, romantisch of een moderne uitstraling? Wij ontwerpen, samen met jou, gemakkelijk en snel een schuifdeurkast of schuifwand die past bij jouw stijl, smaak en interieur. Achter de door jouw uitgekozen schuifdeuren hoort natuurlijk een kastinterieur dat past bij jouw stijl en smaak. Alles is optioneel en zelf in te vullen. Extra dikke panelen voor een robuuste uitstraling. Met of zonder achterwand. Legplanken, garderobestangen, soepel lopende softclose ladeblokken en vele andere accessoires. Met een efficiënte kastinrichting creëer je een zee aan opbergruimte.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden:

Kasten soorten inloopkasten

Inloopkasten

Een inloopkast is prachtig, maar moeilijk op een mooie manier in te bouwen. De Garobe inloopkasten kun je geheel naar eigen wens samenstellen met een leg- en hanggedeelte, lades, verlichting en veel meer.

Zelf aan de slag?
Kasten soorten schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Of je nu rechte of schuine wanden hebt, voor elke vorm van je kamer is de perfecte opbergoplossing te realiseren. Uiteraard met soepel rollende deuren, een soft-close systeem en in precies die kleur en stijl die je zoekt.

Zelf aan de slag?
Kasten soorten knieschotten

Knieschotten

Knieschotten zijn de ideale opbergoplossing voor kamers met schuine wanden. Om de knieschotten op de juiste plek van de muur te kunnen monteren moeten deze op de perfecte hoogte gezaagd worden. Wij helpen je hier graag bij en kunnen de schotten ook voor je inbouwen.

Zelf aan de slag?
 
Maatwerk
Twijfel je nog welke kast het beste past bij jouw woning of woonstijl? Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. Wij kunnen de kast ook voor je inmeten, ontwerpen en monteren. 
 
Kasten barndeuren

Nieuwe collectie barndeuren

Vind jij barndeuren ook zo gaaf? Barndeuren geven je woning een landelijke uitstraling. Deze deuren met een natuurlijke en robuuste uitstraling geven een rustieke twist aan je woonstijl.

Wil je een meer industriële look? Voor een industriële afwerking is deze deur perfect te combineren met de stoere industriële grepen die je ook bij ons in het assortiment vindt.

Bekijk hier meer deuren