Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Piranha

Piranha KlusWijs heeft een divers assortiment aan Piranha producten. Met de producten van Piranha ben je verzekerd van de juiste producten voor elke grote- en kleine klus. De producten van Piranha zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Bekijk op je gemak het aanbod!
Piranha 4 voetklemmen voor workmate X40450 Piranha 4 voetklemmen voor workmate X40450 6.49
Meer info
Toevoegen
PIRANHA Klemsteunen Workmate – 4 Stuks - Voor Op Werkbank - X40400 PIRANHA Klemsteunen Workmate – 4 Stuks - Voor Op Werkbank - X40400 6.49
Meer info
Toevoegen

Over Piranha

De klusproducten van Piranha helpen bij elke grote- en kleine klus. Piranha heeft producten voor iedere professional en amateur. Piranha heeft een ruime keuze uit verschillende soorten producten. Voor een klein bedrag ben je met Piranha klaar om aan de slag te gaan!

Ons Piranha assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Piranha producten. Ben je op zoek naar Piranha metaalboren? Dan ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Ook kun je bij ons terecht voor Piranha schroefbitsets, Piranha bithouders en nog veel meer. Snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je het Piranha aanbod gemakkelijk filteren en/of sorteren op bijvoorbeeld artikelgroep, prijs of categorie. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product.