Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Meister

Meister Altijd coöperatief en eerlijk, maar ook doelgericht en betrouwbaar. Zo gaat Meister te werk. Ze maken producten voor ruimtes vol leven. Deze producten zijn bij KlusWijs te koop. Meister producten koop je gemakkelijk en snel online, via de online shop van KlusWijs.
3 delige verlichtingsset met afstandsbediening 3 delige verlichtingsset met afstandsbediening 12.99
Meer info
Toevoegen
3 voudige tafeldoos met schakelaar en platte stekker 3 voudige tafeldoos met schakelaar en platte stekker 9.99
Meer info
Toevoegen
Meister tuinslang incl. 4-delige aansluitset Meister tuinslang incl. 4-delige aansluitset 24.99
Meer info
Toevoegen
3-voudig tafeldoos wit met schakelaar+ extra stopcontact op stekker 3-voudig tafeldoos wit met schakelaar+ extra stopcontact op stekker 12.99
Meer info
Toevoegen

Over Meister

Meister is een familiebedrijf dat al vele jaren producten ontwikkelt en produceert voor ruimtes vol leven. Meister denkt aan de toekomstige generaties. Respect voor de natuur is voor het bedrijf vanzelfsprekend. Bij beslissingen die Meister maakt hechten ze veel waarde aan milieuvriendelijkheid en korte transportwegen.

Ons Meister assortiment

Het maakt niet uit of je nu opzoek bent naar een Meister gereedschapskoffer of een Meister Laminaatsnijder. Als het op Meister producten aankomt vind je bij KlusWijs ongetwijfeld wat je zoekt. Bij de productspecificaties in onze webshop vind je alle belangrijke informatie met betrekking tot het product! Om je te helpen bij het vinden van de juiste Meister producten, hebben we ervoor gezorgd dat je de producten gemakkelijk kunt filteren. Meister producten kun je filteren op prijs en artikelgroep. Bestel je Meister product online of kom langs bij één van onze vestigingen om het assortiment van dichtbij te bekijken!