Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Ideal Standard

Ideal Standard Producten van Ideal Standard kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Ideal Standard producten voor het mooiste eindresultaat! Alle producten van Ideal Standard kun je gewoon online bestellen!
Ideal Standard thermostatische douchekraan met hartafstand 15cm. Ideal Standard thermostatische douchekraan met hartafstand 15cm. 143.95 113.95
Meer info
Toevoegen

Over Ideal Standard

135 jaar geleden is Ideal Standard opgericht in de Verenigde Staten. Ideal Standard is opgericht in een kleine fabriek door twee Ierse immigranten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groot concept met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Ideal Standard is gevestigd in Brussel. De naam van Ideal Standard is niet toevallig. Ideal Standard is de ideale standaard voor alle sanitair producten!

Ons Ideal Standard assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Ideal Standard producten. Ben je op zoek naar een thermostatische douchekraan? Dan ben je bij KlusWijs aan het juiste adres! Ook kun je alle Ideal Standard producten gemakkelijk en snel online bestellen bij KlusWijs. Ook nog eens snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je snel filteren en/of sorteren op het juiste product. Je kunt het Ideal Standard assortiment bijvoorbeeld filteren op kleur, materiaal of categorie! Bekijk op je gemak het aanbod en bestel je producten bij KlusWijs!