Naar boven

GS

(2) (2 artikelen)
GS Producten van GS kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment GS producten. Met de producten van GS ben je verzekerd van een oplossing voor elke klus in en rondom het huis. Alle producten van GS kun je gemakkelijk en snel online bestellen!
Sorteren
Profielaftaster15cm Favorieten Profielaftaster15cm 7.99
Meer info
Toevoegen
Rolbandmaat 7,5mtr Favorieten Rolbandmaat 7,5mtr 5.99
Meer info
Toevoegen

Over GS

Al jaren is GS een vertrouwd gezicht in vele bouwmarkten, doe-het-zelf winkels en supermarkten. GS voorziet klanten van producten voor in huis, tuin en keuken. GS heeft verschillende soorten  producten; van klauwhamers tot deurstoppers en van rollators tot grasmaaiers. GS heeft het allemaal! GS heeft een uitgebreid assortiment met maar één doel; een oplossing bieden voor elke klus in en rondom het huis. 

Ons GS assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met GS producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Zoek je een GS rolbandmaat? KlusWijs heeft het. Ook kun je bij ons terecht voor diverse andere handgereedschappen. 

Snel vinden wat je zoekt? Dankzij de filteropties van KlusWijs kun je het GS aanbod gemakkelijk filteren en/of sorteren op bijvoorbeeld artikelgroep, prijs of materiaal. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product.