Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Angeleye

Angeleye Producten van Angeleye kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Angeleye producten. Van hittemelders tot rookmelders en meer. Producten van Angeleye kopen doe je gemakkelijk en snel online!
Angeleye combimelder rookmelder / koolmonoxide melder Angeleye combimelder rookmelder / koolmonoxide melder 43.89
Meer info
Toevoegen
Angeleye koolmonoxidemelder 7 jaar 2xAA Angeleye koolmonoxidemelder 7 jaar 2xAA 46.99
Meer info
Toevoegen
Angeleye hittemelder thermistek 10 jaar lithium Angeleye hittemelder thermistek 10 jaar lithium 19.99
Meer info
Toevoegen
AngelEye Schuimblusser 600ml AngelEye Schuimblusser 600ml 19.39
Meer info
Toevoegen
Angeleye Brandblusdeken 1X1M Angeleye Brandblusdeken 1X1M 20.39
Meer info
Toevoegen

Over Angeleye

Angeleye combineert de nieuwste technologie en ontwerpen tot een high performance security geheel met gebruiksvriendelijke producten. Ook passen de producten in elk interieur. De producten van Angeleye worden continu verder ontwikkeld door de technici en ontwerpers. Dit alles zodat zij een veilig wonen kunnen bieden. 

Ons Angeleye assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Angeleye producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. KlusWijs heeft een aanbod van rookmelders, koolmonoxidemelders, hittemelders, brandblusdekens en meer. Het Angeleye assortment kun je gemakkelijk filteren op prijs, artiklgroep, formaat etc. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over de toepassingen en het gebruik van het betreffende product. Bestel je producten gemakkelijk en snel op KlusWijs.nl!