Spot de lente klus

Ontdek onze scherpe voorjaarsdeals

De lente staat voor de deur en bij KlusWijs zijn we er helemaal klaar voor om jouw seizoensklussen tot een succes te maken! Of je nu een doorgewinterde klusser bent of net begint met het opknappen van je huis of tuin, wij staan klaar met deskundig advies en handige tips om jouw projecten tot bloei te brengen.

Natuurlijk helpen wij je graag een handje en vind je bij ons de komende weken mooie acties en adviezen om je tuin aan te pakken.

Dichtstbijzijnde winkel

Voor welke klus ga jij?

Een groen aangeslagen terras, verweerde tuinmeubelen en een plantenbak met wat bruin geworden groen? Herkenbaar? Na die druilerige maanden is het tijd om de tuin aan te pakken zodat je tijdens de zomermaanden heerlijk kan genieten van een schoon en gezellig terras, een mooi gazonnetje, prachtige planten, een stevige schutting en strak gebeitste tuinmeubelen.

Vlonders leggen

Overweeg je een vlonderterras aan te leggen in de tuin? Denk dan goed na over de grootte ervan, de windrichting, zonnestand en -tijden op de locatie. Een nauwkeurig tuinontwerp op schaal is handig om de exacte plaats van de vlonder te bepalen.

Lees hier ons klusadvies
Hoe moet ik beitsen?

Wat is het verschil tussen beits en lak? En wat is de beste manier om te beitsen? Lees het klusadvies en krijg antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Lees hier ons klusadvies
Planten verzorgen

Je kunt planten met verschillende producten verzorgen. Welke producten handig zijn om te gebruiken verschilt per plantensoort. We kijken in dit Klusadvies naar drie elementen: snoeien, voeding en bewatering.

Lees hier ons klusadvies
 

Ontdek Onze Acties

Blader door de folder of bekijk de onderstaande artikelen!

Folder
 

Sorteren