Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Aspirant lidmaatschap

Traprenovatie header

Aspirant lidmaatschap Powered by KlusWijs


Met de opening van Doe Het Zelf Heemstede is het eerste aspirant KlusWijs lid een feit. Deze nieuwe bouwmarkt in Heemstede, die onder eigen naam opereert, is Powered by KlusWijs. Het idee om aspirant-leden toe te voegen aan de club speelde al een tijdje bij Hans Hortensius, directeur-eigenaar van KlusWijs. Het kwam in een sneltreinvaart tot leven toen Hans werd benaderd door Sylvie Boersma, eigenaar van Doe Het Zelf Heemstede.
 
“Sylvie Boersma gaf aan dat ze graag onder haar eigen naam wilde opereren, maar op zoek was naar een partner die als klankbord kon fungeren door de kennis van assortimenten en het runnen van een doe-het-zelfzaak. Daarbij komt natuurlijk het inkoopvoordeel door te profiteren van het volume van de club. Dit was het moment dat we aspirant-lidmaatschap hebben toegevoegd aan onze formule. De eigen naam wordt zowel op de gevel als ook in overige communicatie verrijkt met “Powered by KlusWijs”, waardoor het aspirant-lid profiteert van de goede naam van KlusWijs in de markt”, aldus Hortensius.  
 
“KlusWijs is mijn klankbord en sparringpartner, wat een warme en persoonlijke club!”, geeft Sylvie Boersma aan. “De samenwerking is vanaf dag één top, de assortimenten zitten strak in mijn nieuwe winkel in Heemstede en de bedrijfsadviseur Gerben Schutte, René Jonker en zijn collega’s hebben mij geweldig bijgestaan in de gehele winkelinrichting.”
 
Ook andere geïnteresseerden hebben vanaf nu de mogelijkheid om onder eigen naam van de voordelen van KlusWijs te profiteren, zoals inkoopvoordeel bij alle contractleveranciers, schappenplannen, benchmarks op prijzen, consumentenacties met inkoopvoordeel, centrale facturatie en toegang tot het winkelautomatiseringssysteem.
 
KlusWijs neemt de rol als sparringpartner serieus voor deze aspirant-leden, 4x per jaar komt de bedrijfsadviseur op bezoek. Primaire taak van de bedrijfsadviseur is de ondernemer te ondersteunen op het gebied waar de ondernemer behoefte aan heeft. Dit kan zijn dat de bedrijfsadviseur meekijkt met de omzet- en margeontwikkeling, of juist advies geeft inzake de kosten van de onderneming, personeelszaken, assortimentsvraagstukken, uitbreidingen of lokale activiteiten.
Bovendien krijgen deze aspirant-leden de beschikking over alle producten van het KlusWijs huismerk, met onder andere het uitgebreide eigen merk verf. Zo wordt er een totaal mengconcept aangeboden in samenwerking met Wijzonol.  
 
Tot slot kan een aspirant-lid gebruik maken van de goed geoutilleerde marketingafdeling van KlusWijs en kan de kennis van het team verrijkt worden in de online KlusWijs Academie.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op met bedrijfsadviseur Gerben Schutte (+31613968796) of Marco Hondeveld (+31625299453).
 

 
KlusWijs verf
Sylvie Boersma, aspirant lid
Strakke schappen