Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Gaasdoek voor een hor kiezen

Verschillende soorten gaasdoek

Wist je dat er verschillende soorten gaasdoek bestaan? Wanneer je een hor uitzoekt kun je zelf kiezen welk gaasdoek je wilt. Weet je nog niet precies voor welke hor je gaat? Zie hier onze verschillende typen horren.

Bij het uitzoeken van een hor kun je kiezen uit véél soorten gaasdoek; grijs en zwart, maar ook zonwerend of pollenwerend. Dat laatste doek houdt tot 100% van alle pollen (stuifmeel) tegen, ideaal voor iedereen die last heeft van hooikoorts. Let op: gaasdoek is niet los te bestellen. 

Fiber Grey Insectenwerend (grijs)


Functioneel en sterk horgaas, gemaakt van met kunststof gecoat glasvezel. Wordt al jaren naar tevredenheid van tienduizenden gebruikers toegepast in vrijwel alle typen raam- en deurhorsystemen. Geschikt voor horsystemen die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst.


Fiber Grey Band Insectenwerend (grijs)

Functioneel en sterk horgaas, gemaakt van met kunststof gecoat glasvezel. Identieke kwaliteit als het grijze horgaas, maar dan voorzien van verticale grijsgeweven banen. Geschikt voor deurrolhor Prestige, die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst.


Fiber White Insectenwerend (wit)

Functioneel en sterk horgaas, gemaakt van met kunststof gecoat glasvezel. Identieke kwaliteit als het grijze horgaas, maar dan in wit. Kan worden toegepast in vrijwel alle typen raam- en deurhorsystemen. Geschikt voor horsystemen die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst.

 

Verschillende typen horren


Horren zijn ideaal als je (vooral in de warme maanden) wél lekker je deur of raam open wil zetten, maar insecten buiten wil houden. We hebben inzet-, voorzet-, plissé- en rolhorren voor ramen. Rol-, plissé- en magneethorren voor deuren en natuurlijk ook lamellenhorren, horren voor dakramen en vliegengordijnen.
 
Fiber Stripes Decoratief insectenwerend (zwart/wit)

Insectenwerend horgaas, voorzien van een decoratief ingeweven zwart/wit dessin, gemaakt van met kunststof gecoat glasvezel. Geschikt voor horsystemen die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst.


Poll-tex Pollen- en insectenwerend*

Poll-tex gaasdoek van gecoat polyester is voorzien van een speciale afwerklaag die de polariteit van pollen verandert. Hierdoor wordt tot 100% pollen tegengehouden. Allergische reacties binnenshuis worden sterk verminderd of zelfs helemaal voorkomen. Geschikt voor horsystemen die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst.


Plissé Geplisseerd insectenwerend

Decoratief geplisseerd zwart horgaas, gemaakt van gecoat polyester. Uitsluitend toepasbaar in specifieke deurhorsystemen voorzien van geplisseerd horgaas. Voorzien van een speciale coating, zodat plaatsing binnen of buiten mogelijk is. Ook verkrijgbaar in grijze uitvoering.