Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Sloten en sluitingen

Sloten en sluitingen bestaan in vele soorten en maten. Of het nu gaat om een slot of cilinder op je deur, raam of tuinhek, een traphekje om de trap af te sluiten; je vindt het in ons assortiment.

 Sloten en sluitingen header
Of het nu gaat om een slot of cilinder op je deur, raam of tuinhek; je vindt het in ons assortiment. Nu is het natuurlijk altijd de kunst om het juiste slot te vinden of de juiste cilinder die past in het bestaande slot. En wellicht wil je met één sleutel wel alle sloten kunnen bedienen. En dan hebben we het nog niet over de mate van veiligheid, waarover je veel meer kunt lezen bij “woonbeveiliging”. Kortom; het vervangen van sloten en cilinders vraagt toch om enige kennis. En laten we dat nou net in huis hebben. Voorkom dus ergernis en laat je goed voorlichten. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van cilinders, sloten en overige sluitingen. En mocht je ook de montage niet zien zitten, nemen we ook dat graag van je over. Welkom in één van onze winkels.

Een greep uit ons assortiment sloten:

Sloten en sluitingen overzicht assortiment

Tuinheksluitingen

 Sloten en sluitingen tuinheksluitingen
Veiligheid
Het beveiligen van je huis is natuurlijk zeer belangrijk. Zo kun je je huis goed beveiligen door de juiste sloten aan te brengen, maar ook door bijvoorbeeld camera's op te hangen. Op het gebied van beveiliging bieden wij een compleet assortiment sloten en cilinders en adviseren wij je graag op basis van de eisen zoals die zijn opgenomen in het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
 
 
 
 

 

Assortiment

Bekijk hier de rest van ons assortiment ijzerwaren. Van sloten en sluitingen tot bouten en moeren, je vindt het allemaal in ons assortiment ijzerwaren. Alle ijzerwaren die je zoekt vind je op KlusWijs.nl

Het assortiment

Vind een winkel

Wil je de producten liever nog even bekijken? Dat kan! Via onderstaande button kan jij jouw dichtstbijzijnde winkel vinden. Onze collega's helpen je zoeken naar de juiste ijzerwaren.

Store locator

Folder

Eens in de twee weken valt hij weer op de mat. De KlusWijs folder! Je kan hem ook bekijken op onze website. Via onderstaande button kan jij meteen bladeren tussen alle aanbiedingen.

Bekijk hier de folder