Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Wij zijn open

...MAAR WAKEN OVER JOUW EN ONZE GEZONDHEID!


Beste klusser,
 
Juist nu, in deze bizarre tijd, is het belangrijk dat je huis voelt als een thuis. Nu we meer en meer de uren van de dag binnenshuis doorbrengen en het steeds minder vanzelfsprekend is om de deur uit te gaan voor een boodschap, willen wij je graag zo goed mogelijk blijven helpen met het uitvoeren van je klus, waarbij jouw gezondheid en die van onze medewerkers voorop staat. 

Onze winkels zijn open, maar daarbij hanteren wij wel een aantal belangrijke regels om jou en onze medewerkers te beschermen:  

  • Kom alleen en houd 1.5 meter afstand.
  • Respecteer de lijnen op de vloer bij o.a. onze kassa’s.
  • Betaal met PIN, mobiele telefoon of contactloos.
  • De kassabon leggen we bij de aangekochte producten.
  • Draag een mondkapje.

Zit je thuis? Wij bezorgen aan huis!
Een groot deel van onze winkels bezorgt ook thuis! Bel of e-mail met jouw dichtstbijzijnde KlusWijs winkel om te vragen naar de mogelijkheden en je bestelling door te geven, zodat zij deze tot aan je voordeur kunnen brengen. Wij rekenen in dit geval af middels een digitaal betaalverzoek of contactloos via ons mobiele PIN apparaat, dit stemmen wij van tevoren met je af.

Online bestellingen
In verband met de enorme drukte bij ons centrale magazijn en leveranciers, kan de levering van je online bestelling langer duren dan je van ons gewend bent of dan op de website vermeld staat. Onze excuses voor het ongemak!
 
Klussendienst
Zoals je van ons gewend bent, nemen wij graag klussen uit handen. Heb je klussen in en om het huis die je graag door ons laat uitvoeren, bel dan met één van onze winkels. Voor alle binnen-klussen plannen we vast een afspraak in voor na 1 juni.

Trots & dankbaar
We zijn trots en zuinig op onze medewerkers en tegelijkertijd dankbaar dat je ons bezoekt en de regels respecteert. We zien een goede sfeer in onze winkels waar iedereen respectvol omgaat met elkaar en met de situatie.

Bedankt!