Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Elektrische bladblazer aanbiedingen

Bestellen geblazen! > Bladblazers

Met een bladblazer ben je zo van overtollige blaadjes af. Losse blaadjes staan niet alleen rommelig, maar kunnen ook voor uitglijd-situaties zorgen. Met een bladblazer (of bladzuiger) is jouw oprit/tuin/parkeerplaats in no time weer netjes. Lees verder voor alles over deze handige hulpjes: wat kun je ermee, wat zijn de verschillen en meer.

Eurom Gardencleaner 3000 - Elektrische Bladblazer en Bladzuiger Eurom Gardencleaner 3000 - Elektrische Bladblazer en Bladzuiger Let op: alleen online verkrijgbaar! 34.95 32.95
Meer info
Toevoegen
Wolf bladblazer - LBV 2600 E - Elektrische Bladblazer en Bladzuiger Wolf bladblazer - LBV 2600 E - Elektrische Bladblazer en Bladzuiger 99.95 59.95
Meer info
Toevoegen

Wat kan ik ermee?
Blaadjes de goede kant op blazen, inderdaad. Daarmee ruim je al flink op. Maar ga je daarna de blaadjes schep voor schep in de GFT-container scheppen? Niet nodig! Want de KlusWijs bladblazers zijn ook voorzien van een zuigfunctie én een versnipperfunctie. Je kunt ze dus eerst allemaal in de juiste richting blazen, daarna opzuigen en meteen versnipperen. Super efficiënt. De resten worden natuurlijk opgevangen.

Het voordeel van een elektrische bladblazer is bovendien dat je niet afhankelijk bent van een volle accu en dat ze lichter zijn. Bovendien hoef je geen motor te onderhouden. Ze zijn geschikt voor kleine en middelgrote tuinen.

Bladblazer aanbiedingen
Met haar jarenlange ervaring heeft KlusWijs oog voor detail. Én voor goede koopjes. Daarom hebben wij uiteindelijk deze twee aanbiedingen geselecteerd. Gebaseerd op een lage prijs, maar vooral op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarom hebben wij gekozen voor twee elektrische varianten. De Eurom Gardencleaner 3000 en de Wolf Garten LBV 2600E zijn beide multifunctioneel, krachtig en goed.
Wolf Garten: van €99,95 voor €59,95 (bestellen)
Eurom: van €49,95 voor €32,95 (bestellen)

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen deze twee?
- De Eurom 3000 heeft een opvangzak van 35 liter, de Wolf Garten een van 50 liter.
- Beide worden geleverd met een handige draagriem, zodat hij goed te hanteren is. Ze wegen bovendien maar zo'n 3,5 kilo.
- Het vermogen van de Wolf is 2600 Watt. De Eurom bladblazer is iets krachtiger, die heeft 3000 Watt. (Beide zijn dus elektrisch).
- Beide hebben een blaascapaciteit van maar liefst 270km per uur.
- De Wolf Garten LBV 2600E wordt gratis naar je verzonden.
- De Eurom 3000 is groen, de Wolf Garten is rood. Als je geen voorkeur voor de andere specificaties hebt, kun je altijd nog voor de mooiste kleur kiezen ;-) Beide aanbiedingen zijn eenvoudig maar goed en uitstekend geschikt om je oprit of tuin weer bladvrij te maken.
Ben je van plan een bladblazer te kopen? Bekijk dan onderstaande aanbiedingen van KlusWijs. Ze zijn kwalitatief goed en super scherp geprijsd.