Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Stationair gereedschap

Hoe vind je nu precies de juiste zaag voor jouw klus? We laten je hier een kleine greep uit ons assortiment zien, maar voorzien je graag in de winkel van deskundig advies, zodat je met het goede gereedschap naar huis gaat.

Stationair gereedschap header
Einhell U zaagtafel Einhell U zaagtafel 159.95
Meer info
Toevoegen
Stanley Fatmax afkortzaag  FME721-QS Stanley Fatmax afkortzaag FME721-QS 299.95
Meer info
Toevoegen

Ons assortiment stationair gereedschap

Er zijn verschillende typen zaagmachines, zoals een decoupeerzaag, cirkelzaag, lintzaag, figuurzaag, afkortzaag, tegelzaag en een zaagtafel. Deze is met name geschikt voor grote klussen en verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Hoe vind je nu de juiste zaag voor je klus? Daar helpen we je graag mee. Het Einhell assortiment biedt volop mogelijkheden en is van een prima kwaliteit.

Kom langs en we kiezen samen de beste machine voor je.

Zagen


Stationair gereedschap zagen

Dual radiaal-, kap- en verstekzaag TC-SM 2131

Een krachtig en mooi design afkortzaag voor grote werkstukken bereik van 31cm. Dankzij zijn krachtige 1800 watt motor zaagt de afkortzaag moeiteloos door diverse werkstukken. Wordt geleverd inclusief zaagblad en laser.

 
Stationair gereedschap zagen 2

Dual radiaal-, kap- en verstekzaag TE-SM 2131

Een krachtige, afkort- en verstekzaag voor het zagen van hout, gelamineerde panelen en kunststof. De TE-SM 2131 Dual komt uit de expert lijn van Einhell, deze is robuster, krachtige en zeer fraai afgewerkt. De zaagkop kan worden gekanteld naar links en rechts voor zowel links als rechts in het verstek. Een geïntegreerde, net-aangedreven laser markeert de snijlijn, waardoor het werkstuk snel en precies worden geplaatst.De hoogwaardige draaitafel van de TE-SM 2131 Dual, afkort- en verstekzaag wordt geleverd met een exacte hoekinstelling faciliteit. Met de geïntegreerde sleep functie kunt u extra brede werkstukken zagen tot 31 cm. Het X-Tend ondersteunt om de zaag met één hand te kunnen bedienen. De geïntegreerde LED-verlichting zorgt voor een optimale verlichting van het werkstuk tijdens het afkorten. De soft start functie zorgt voor een zachte start en gebruiksvriendelijke start. Wordt geleverd inclusief een hoogwaardige hardmetalen precisie zaagblad, voor strak en krachtige te kunenn zagen. Een zaagsel opvangzak houdt de werkplek schoon. Inclusief Handvat voor het eenvoudig verplaatsen van de TE-SM 2131 Dual radiaalafkortzaag.

 
Stationair gereedschap zagen 3

Dual radiaal-, kap- en verstekzaag TC-SM 2534

Krachtige Einhell TC-SM 2534 afkortzaag 2350 Watt met een bereik van 34cm. Door de draaibare tafel is het mogelijk om nauwkeurige zaagsnedes tussen -45° tot + 45 ° met posities vast te zetten. De motorkop is te kantelen van 0° tot + 45°. De radiaal afkortzaag wordt geleverd met stofzak en tweezijdige ondersteunings klemmen. Uw werkstuk is door de spaninrichting eenvoudig en veilig te fixeren.

 
Stationair gereedschap zagen 4

Tafelcirkelzaag TC-TS 2025 U

Einhell zaagtafel TC-TS 2025 U heeft een krachtige 2000 Watt motor. Te gebruiken voor diverse zaagtoepassingen. Met tafelverbreding wat ideaal is voor grotere werkstukken. Deze zaagtafel is licht in gewicht, maar door zijn onderstel staat het stevig op zijn plaats.

 
Stationair gereedschap zagen 5

Figuurzaag TC-SSS 405 E

Deze figuurzaag machine is geschikt voor het zagen van hout, plastic, plexiglas, etc. Door de stabiele vorm kun je precies zagen. De blower houdt je werk schoon. De figuurzaag is tevens voorzien van een regelbare zaagsnelheid.

 
Stationair gereedschap zagen 6

Lintzaag TC-SB 200

Deze handige lintzaag van Einhell is geschikt voor het zagen van hout en kunststof. De lintzaag TC-SB- 200 is voorzien van een stofzuiger aansluiting. Met vele instelmogelijkheden. Dit tafelmodel is geschikt voor hobby werkzaamheden tot een maximaal van 80mm dikte. Deze lintzaag komt uit de classic lijn van Einhell.

 

Slijpmachines

Stationair gereedschap slijpmachines 1

Werkbankslijper TH-BG 150

Einhell Werkbankslijpmachine TH-BG 150. Met verstelbare vonkenschermen en verstelbare ondersteunen.
Veiligheid afschermkappen aan de zijkanten. Stevig, compact ontwerp in metaal. Incl. een fijne slijpschijf en een grof slijpsteen. Gekogellagerde as en 4 rubberen voetjes om ervoor te zorgen dat de machine stevig staat.

Stationair gereedschap slijpmachines 2

Werkbankslijpmachine TC-BG 200

Einhell TC-BG 200 werkbankslijpmachine is een compacte, krachtige machine voor diverse slijpen, ontbramen werkzaamheden. De slijpmachine behuizing is gemaakt van een robuuste, compacte zware metalen constructie en staat stevig op 4 trillingsvrije rubberen voeten.


 

Compressoren

 
Stationair gereedschap compressor 1

Compessor TH-AC 190 KIT

Erg handige compressor van Einhell met een ruime luchtopbrengst. Het ideale apparaat als je de compressor op verschillende plekken wilt gebruiken. Wordt geleverd met bandenvulpomp en extra accessoires. Licht in gewicht en krachtig genoeg voor het gebruik op luchtbedden, autobanden, fietsbanden etc. De TH-AC 190 kit heeft geen tank waardoor deze geen druk kan opbouwen. Het voordeel is, je kunt gelijk beginnen met je werkzaamheden, het nadeel is dat deze niet afslaat.

 
Stationair gereedschap compressor 2

Compressor TH-AC 190/6 OF

De TH-AC 190/6 Compressor van Einhell is een uiterst mobiel en compacte compressor waarmee je snel en gemakkelijke tal van klusjes kunt uitvoeren in het huis, de tuin en de garage of op de camping. Dankzij de 6 liter tank, kunnen kleine klusjes worden uitgevoerd zonder dat de motor weer op gang moet komen. Deze lucht compressor werkt zonder smering en dus niet alleen olievrije maar ook onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te transporteren in elke positie.

 
Stationair gereedschap compressor 3

Compressor TC-AC 190/24/8

Deze compressor heeft een vermogen van 2 PK en een werkdruk van 8 bar. De motor is oliegesmeerd hierdoor wordt er een langere levensdure van de motor gewaarborgd. Inclusief handvat en wielen voor eenvoudig transport. En toch in het bezit van een sterke 1,5 PK motor, geschikt voor vele klussen rondom het huis.

 
Stationair gereedschap compressor 4

Compressor TE-AC 270/24/10

Deze Einhell TE-AC 270/24/10 komt uit de Expert lijn van Einhell. Een krachtige en solide compressor met een groot vermogen. De 1,8 kW sterke motor genereert via een ééncilinder-luchtverdichter een werkdruk van maximaal 10 bar. De duurzame pomp loopt oliegesmeerd. Het oliepeil kan dankzij het kijkglas visueel gecontroleerd worden. Met een ketelinhoud van 24 liter houdt de compressor royale persluchtreserves beschikbaar voor langere werkinzet.

 

 
 

Gereedschap

Bekijk hier de rest van ons assortiment gereedschap. Van machine accessoires tot workmates, jouw gereedschap en gereedschaps-accessoires vind je bij KlusWijs.

Bekijk het assortiment

Vind jouw winkel

Wil je het gereedschap liever nog even bekijken? Dat kan! Via onderstaande button kan jij jouw dichtstbijzijnde winkel vinden. Onze collega's helpen je graag met het vinden van jouw gereedschap.

Store locator

Folder

Eens in de twee weken valt hij weer op de mat. De KlusWijs folder! Je kan hem ook bekijken op onze website. Via onderstaande button kan jij meteen bladeren tussen alle aanbiedingen.

Lees hier de folder