Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Bellen en gongen

 Vind bij ons allerlei soorten bellen en gongen.

Allerlei soorten en maten

Ook bellen en gongen vind je bij ons in het assortiment. Bij KlusWijs streven wij ernaar dat voor alle woonwensen en stijlen er een geschikt product te verkrijgen is. Je vindt daarom een compleet aanbod met diverse stijlen bellen en gongen in verschillende prijsklasses.

 
Een greep uit ons assortiment

Draadloze draagbare deurbel

Dankzij de toonaangevende 5 jaar levensduur van de batterij, het hoorbare bereik van 100 m en 200 m draadloos bereik, mist u met de Honeywell DC915N deurbel geen enkele bezoeker meer. Ze heeft een slaapstand zodat u ongestoord kunt ontspannen en het innovatieve halo-licht waarschuwt u ook als de deurbel niet hoorbaar is. Koppel twee deurbellen aan elkaar voor een groter draadloos bereik en gemoedsrust.

Draadloze gong

Verplaatsbare, draadloze gong 434 MHz. Eenvoudig te installeren. Keuze uit 3 melodieën: Westminster, Ding Dong en Ding. 50 meter bereik.

Draadloze drukknop

De draadloze Honeywell DCP311 drukknop is een combinatie van geweldige functionaliteit en hoogwaardig design. Hij heeft een LED-indicatielampje dat aangeeft dat de drukknop werkt en de geheime klopfunctie activeert een andere beltoon, zo weet u dat er een familielid of vriend aan de deur staat.

 


Klusadviezen

Alle producten in huis gehaald voor je elektra-klus maar geen idee waar je moet beginnen? Met onze handige stappenplannen op het gebied van elektra wordt jouw klus een kinderspel. Vind onze klusadviezen hier.

Heb je het juiste product niet gevonden op deze pagina? Bekijk dan ook de rest van ons elektra-assortiment. Je vindt in dit assortiment onder andere: Audio, video, pc en telefoonbatterijen, haspels & stekkerdozen, installatiemateriaal, schakelmateriaal en stopcontacten.