Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Calex Smart

Calex Smart deurbel
Met de slimme, draadloze Calex video deurbel weet je altijd wie er voor de deur staat, of je nu thuis bent of niet. Via de ingebouwde full HD camera met nachtzicht zie je te alle tijde wie er voor je deur beweegt of aanbelt. Wanneer er iemand aanbelt ontvang je niet alleen een melding via de Calex Smart app, ook klinkt de meegeleverde chime die je installeert in je huis! Omdat de video deurbel beschikt over een speaker met tweerichtingsspraak kun je gemakkelijk met elke bezoeker praten via je mobiele telefoon.

Calex smart video deurbel
Calex smart Video Deurbel op BatterijCamera's
Mis niets met de HD Calex smart camera's. Bekijk de kamer, tuin of straat waar je ook bent.

Ontvang meldingen op je telefoon wanneer deze beweging detecteert en geniet zowel overdag als 's nachts van livestreamweergave van hoge kwaliteit dankzij nachtzicht.

Calex Smart binnencamera
Calex Smart buiten camera
Calex Smart camera op batterij
Calex Smart camera met licht
 
 
Calex slimme babyfoon 
De Calex Smart babycamera maakt het mogelijk om altijd om de hoogte te zijn van wat er in de kamer afspeelt. Met deze WiFi babycamera kan je live meekijken op je smartphone of tablet door middel van de Calex Smart app. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je heel even niet in de buurt bent en kun je altijd gerust zijn dat je baby in de gaten wordt gehouden.

Meer informatie