Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Vulmiddelen

Vulmiddelen heb je in allerlei soorten en maten. KlusWijs heeft dan ook een groot assortiment vulmiddelen.

Vulmiddelen header
AL snelplamuur 125 ml AL snelplamuur 125 ml 8.50
Meer info
Toevoegen
AL lakplamuur 125 ml /225 gr AL lakplamuur 125 ml /225 gr 7.75
Meer info
Toevoegen

Laat je goed adviseren

Vulmiddelen zijn er in zoveel verschillende soorten dat het goed is om je in de KlusWijs winkel te laten adviseren welk vulmiddel het meest geschikt is voor jouw klus. Het soort plamuur hangt sterk af van de ondergrond waar je het voor wil gebruiken (hout, steen, metaal?) en hoe diep de gaten/scheuren of de structuur is. Hieronder lichten we een aantal vulmiddelen uit.

 

Een kleine greep uit ons assortiment:

Vulmiddelen allesvuller

Allesvuller

Voor gaten tot 2 cm diep in steen en beton is allesvuller ideaal. Binnen en buiten te gebruiken en makkelijk zelf aan te brengen met behulp van een plamuurmes.

Vulmiddelen gipsplaatvuller

Gipsplaatvuller

Gipsplaatvuller is speciaal ontwikkeld om naden en gaten in gipsplaten te vullen. Lees ook ons klusadvies over het gebruik van gipsplaatvuller.

Vulmiddelen houtrotvuller

Houtrotvuller

Ideaal voor de definitieve reparatie van verrot hout. Makkelijk zelf te verwerken en na behandeling kun je in deze houtrotvuller schuren, spijkeren en schroeven.

 
Vulmiddelen baksteenreparatie

Baksteenreparatie

Scheuren en/of gaten in je buitenmuur? Dit kun je makkelijk zelf repareren met deze baksteenreparatie.

Vulmiddelen egaliseerpasta

Egaliseerpasta

Sneldrogend, vochtbestendige, voor zuigende of niet-zuigende ondergronden; er bestaan meerdere soorten egaliseerpasta. Egaliseerpasta gebruik je om licht beschadigde of licht gestructureerde muren glad te maken.

Vulmiddelen glasvezelplamuur

Glasvezelplamuur

Een grove plamuur die je kunt gebruiken bij ingrijpende hout-, metaal- en polyesterreparaties.

 
 

 

Assortiment

Bekijk hier de rest van ons assortiment bouw. Van lijmen en kitten tot hout en plaatmateriaal, je vindt het allemaal in ons assortiment ijzerwaren. Alle ijzerwaren die je zoekt vind je op KlusWijs.nl

Het assortiment

Vind een winkel

Wil je de producten liever nog even bekijken? Dat kan! Via onderstaande button kan jij jouw dichtstbijzijnde winkel vinden. Onze collega's helpen je zoeken naar de juiste bouwmaterialen.

Store locator

Folder

Eens in de twee weken valt hij weer op de mat. De KlusWijs folder! Je kan hem ook bekijken op onze website. Via onderstaande button kan jij meteen bladeren tussen alle aanbiedingen.

Bekijk hier de folder