Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Kitten

Bij ons vind je een groot assortiment kitten van zowel Bison als van ons eigen KlusWijs huismerk.  

Lijm kit vulmiddel Kitten header
KlusWijs High Tack KlusWijs High Tack 8.95
Meer info
Toevoegen
Kitten

Ons assortiment is voor iedere klusser toegankelijk. Je vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Wij adviseren graag welk product het beste bij jou en bij de klus past. Zo weet je zeker dat je met de juiste producten aan de klus begint en hoef je niet terug naar de bouwmarkt, omdat je iets vergeten bent.

 
Acrylaat-, speciale - en siliconenkit

Kieren afsluiten, materialen waterdicht maken of verlijmen. Kit is veelzijdig toepasbaar. Er wordt vaak (onterecht) gedacht dat kitten een moeilijk klusje is. Met deze aanwijzingen wordt kitten een koud kunstje. Lees verder om te ontdekken welke soorten kit je bij ons in het assortiment vindt.

Lijm kit vulmiddel Kitten soorten acrylaat
Acrylaatkit

Voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren.

Lijm kit vulmiddel Kitten soorten speciale kit
Speciale kit

We hebben ook allerlei kitten voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan vuurvaste kit voor een kachel, weerbestendige kit, natuursteenkit en betonkit.

Lijm kit vulmiddel Kitten soorten siliconen
Siliconenkit

Waterbestendige siliconenkit voor alle sanitairafdichtingen.Lijm kit vulmiddel Kitten huismerk kitten
KlusWijs kitten

Voor de kitten onder ons KlusWijs huismerk kozen wij voor de belangrijkste producten uit het kitten assortiment. Een alleskunner op lijmgebied en natuurlijk ontbreekt de purschuim niet.
Kitranden vernieuwen?

Zie hier hoe onze klusvrouw Petra oude kitranden verwijdert en nieuwe aanbrengt in een badkamer.Hoe moet ik kitten?
Van kitten wordt vaak (onterecht) gedacht dat het een lastig klusje is. Belangrijk is dat je in de winkel (mocht je het zelf niet weten) je goed laat adviseren over welke kit jij het beste kunt gebruiken. Wat wil je er precies mee doen/bereiken? Onze vakkundige medewerkers voorzien je graag van goed advies. Met een paar aanwijzingen uit ons klusadvies, kun jij de kitklus makkelijk zelf klaren!