Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Beveiliging in huis

Je kunt natuurlijk je ramen en deuren goed beveiligen, maar ook in huis kun je beveiliging aanbrengen in de vorm van tijdklokken en alarmsystemen.

Beveiliging in huis header
Beveiliging in huis tijdklok
 
 

Tijdsklokken

Laat als je bijvoorbeeld op vakantie gaat voor een langere tijd een bewoonde indruk achter. Dit kun je doen door gebruik te maken van tijdklokken die inschakelen als het donker wordt. Deze zijn zowel voor de verlichting buiten als binnen toe te passen
 

KluizenBewaar al jouw spullen veilig in een kluis. Mocht er dan een ongewenste gast je huis binnen komen dan zijn in ieder geval je contanten, sieraden en waardevolle papieren veilig opgeborgen.
 


Beveiliging in huis alarm

Alarmsystemen

Mocht een inbreker toch zijn binnen gekomen, dan biedt een alarmsyteem de ultieme uitkomst. Ze kunnen werken op beweging of bijvoorbeeld glasbreuk en geven een luid signaal af wanneer er iets gedetecteerd wordt. Genoeg om zelf van wakker te worden of de inbreker af te schrikken.
 
Het is natuurlijk belangrijk dat je niet alleen binnen alles goed beveiligd hebt. Kijk ook eens naar de beveiliging van je ramen en deuren.