Naar boven
  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig

Toilet

Ga jij voor een hangtoilet, staand toilet of wc zonder spoelrand? Zoek je een Geberit inbouwplaat of losse wc-bril? Wij hebben allerlei soorten en stijlen toiletten voor je in ons assortiment. Klassiek of modern; ontwikkeld voor puur gemak, maar ook toiletten ontworpen door een designer.

Sanitair toilet header
Een greep uit ons assortiment
Sanitair toilet assortiment 1
Hangend toilet

Een hang-wc wordt met een speciaal frame achter de wand gemonteerd. Daar zitten ook het waterreservoir en de aan- en afvoerleidingen verstopt. De bedieningsknoppen zitten geïntegreerd in de wand.

Sanitair toilet assortiment 2
Staand toilet

Steeds meer ontwerpers en consumenten herontdekken het gemak en de charme van een staand toilet. Een staand toilet is verkrijgbaar in alle prijsklassen en in heel veel stijlen: van puur praktisch tot strak modern design.

Sanitair toilet assortiment 3
Staand toilet met reservoir

Bij ons in het assortiment vind je zowel duoblocks (waarbij toiletpot en waterreservoir één geheel vormen) als losse toiletpotten en waterreservoirs (spoelbakken).

 Voor elke wc-pot een passende bril!
Sanitair toilet toiletbrillen 1
Sanitair toilet toiletbrillen 2
Sanitair toilet toiletbrillen 3
Sanitair toilet toiletbrillen 4

 
Sanitair toilet spoelsysteem
Een waterbesparend reservoir en/of spoelsysteem

Tegenwoordig hebben alle toiletten een waterbesparend reservoir en/of spoelsysteem. Hierin zijn twee varianten te onderscheiden: een spoelbak met twee spoelknoppen (voor een kleine en grote spoeling) en een spoelbak met één spoelknop waarmee je de spoeling start én stopt.Sanitair toilet inbouwen 1
Sanitair toilet inbouwen 2
Toilet inbouwen

Wil je je toilet inbouwen? Met behulp van de Geberit inbouwplaat wordt dat een veel makkelijker klusje! Doordat de gaten hier al zijn afgetekend en uitgezaagd weet je precies op welke hoogte de aansluitingen moeten zitten.